Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η πολιτική υποκρισία Χριστόφια και Ακελικής αριστεράς

Η πολιτική υποκρισία του προέδρου Χριστόφια και  της υποταγμένης στο σύστημα , Ακελικής αριστεράς , δεν έχει τα όρια της.
Βάλθηκαν να ξεπουλήσουν τα πάντα στο όνομα της διάσωσης του ληστρικού εκκλησιαστικό-ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος , να υποθηκεύσουν για δεκαετίες την εργασία του λαού , να μοιράσουν στους ξένους και στην ντόπια ολιγαρχία τον πλούτο της κυπριακής ΑΟΖ , για να σώσουν όπως λέει ο Χριστόφιας τις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες.

Αυτό δεν είναι μόνο πολιτική υποκρισία αλλά συγκάλυψη του εγκλήματος των τραπεζιτών και του πολιτικού κατεστημένου που δεν άσκησε τον απαιτούμενο έλεγχο στο τραπεζικό σύστημα.
Πολιτικοί και τραπεζίτες είναι ένοχοι για την τωρινή κατάντια της οικονομίας μας , όπως ήταν ένοχοι στην απάτη του χρηματιστηρίου για την οποία δεν δικάστηκε κανείς , δεν λογοδότησε κανείς. Όπως τότε έτσι και τώρα , θα κλείσουν επιχειρήσεις , θα καταστραφούν οικογένειες , απλοί άνθρωποι του λαού θα μείνουν χωρίς περιουσία και θα ριφθούν στις φυλακές για να σώσουν δήθεν τις καταθέσεις των πολιτών.
Έγκλημα , ψέμα , υποκρισία.
Οι καταθέσεις των πολιτών θα διασώζονταν αλλά και η οικονομία του τόπου , εάν οι προβληματικές τράπεζες αφήνονταν να καταρρεύσουν και αν το κράτος παρενέβαινε για να κατάσχει τις περιουσίες τους , βάσει των οποίων να αποζημιώσει τους καταθέτες σύμφωνα με την αρχή του πόθεν έσχες. Αντί αυτού το κράτος παρενέβη υπό την πίεση ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου και της ολιγαρχίας του πλούτου για να αναλάβει τα χρέη των τραπεζών , για να φορτώσει δηλαδή τα χρέη των τραπεζών στις πλάτες του λαού.
Αυτή είναι η αριστερά σας ακελικοί σταβλάρχες και ιματιοφύλακες της ολιγαρχίας του πλούτου.
Η μάσκα της λαϊκότητας σας έπεσε , κατέρρευσε ο πύργος της προπαγάνδας σας. Η χρεοκοπημένη ιδεολογία σας οδήγησε στη χρεοκοπία την κυπριακή οικονομία.
Τώρα ένα πραγματικό λαϊκό κίνημα υπάρχει στο τόπο , με ιδεολογία εθνική και πρόγραμμα κοινωνικό που αποσκοπεί στη στήριξη της μεγάλης παραγωγικής βάσης της κοινωνίας , ενάντια σε κάθε μορφή παρασιτισμού και ταξικής εκμετάλλευσης. Το κίνημα του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού .

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής δημοκρατίας