Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Επαναπατρισμό των τοκογλύφων υπόσχεται ο Νίκος Αναστασιάδης

Μια από τις οικονομικές προτάσεις του Νίκου Αναστασιάδη για τον λεγόμενο επαναπατρισμό του κεφαλαίου , είναι η φορολογική αμνηστία , όταν αυτά τα κεφάλαια επενδυθούν στις τράπεζες ή στα ομόλογα του κράτους.
Με λίγα λίγα οι τοκογλύφοι θα επιστρέψουν αφορολόγητα τα κεφάλαια τους που έχουν τώρα διασφαλισμένα στο εξωτερικό , αφού ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες από το κράτος και φορτωθεί ένα τεράστιο χρέος στο λαό.
Αυτό θα είναι το έργο της προεδρίας Αναστασιάδη :Να βοηθήσει στην επιστροφή των τοκογλύφων σε μια περίοδο που το κράτος και ο λαός θα είναι καταχρεωμένοι σε τοπικές τράπεζες , σε διάφορους οργανισμούς , σε εξωτερικά δάνεια και τέλος στην τρόικα.

Σε αυτή τη περίοδο , το κεφάλαιο χρειάζεται μια σκληρή και ανελέητη κυβέρνηση , έτοιμη να εφαρμόσει ειδικούς νόμους για την προστασία του , κάτω από ένα απάνθρωπο αστυνομικό κράτος. Δεν είναι τυχαίο που ο Αναστασιάδης , ο άνθρωπος του σχεδίου Ανάν που θα παρέδιδε την κυπριακή ΑΟΖ στους εγγλέζους εάν περνούσε το εν λόγω σχέδιο , θέλει να ενισχύσει την αστυνόμευση και να μετατρέψει προφανώς τον κομματικό μηχανισμό του ΔΗΣΥ σε συμμορία χαφιέδων.
Μέτρα προστασίας του κεφαλαίου και απάνθρωπο αστυνομικό κράτος , αυτό είναι το όραμα Αναστασιάδη.
Εργαζόμενοι αντισταθείτε στην φιλελεύθερη καπιταλιστική δεξιά , αντισταθείτε στην διαπλοκή χρηματοπιστωτικού συστήματος και κομματοκρατίας , πριν αρχίσουν να κτυπούν τη πόρτα σας οι βλοσυροί κλητήρες του συστήματος.
Το ΕΔΗΚ υπόσχεται χάρισμα των χρεών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αγρότες καθώς και σε πολύτεκνες οικογένειες. Υπόσχεται αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου στήριξης των τραπεζών και προστασία της ανθρώπινης ύπαρξης και της ζωτικής περιουσίας των πολιτών.
Στηρίξτε στις προεδρικές εκλογές την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου , για μια λαϊκή εθνικοκοινωνική αντεπίθεση στην ολιγαρχία του πλούτου και της εξουσίας.  

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
Η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς