Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η Κύπρος προεδρεύει της Ε.Ε με μια αγγλοτουρκοπροσκυνημένη κυβέρνηση

Είναι ιστορικό γεγονός υψίστης σημασίας για την Κύπρο, που από σήμερα αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δυστυχώς όμως οι προτεραιότητες της κυβέρνησης Χριστόφια αφήνουν απέξω το μεγάλο πρόβλημα της Κύπρου που είναι η τουρκική κατοχή και η περιορισμένη ανεξαρτησία που της επεβλήθη με την βία του Ζυριχικού συντάγματος και των συνθηκών εγγυήσεως και συμμαχίας.

Η γραμμή λύσης που επέλεξε το Ζυριχικό κατεστημένο να επιβάλει , λύσης που να αποτελεί μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που να ικανοποιεί τους πολιτικούς στόχους της τουρκικής εισβολής με την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία , δεν επιτρέπουν την ανάδειξη του κυπριακού προβλήματος στην πραγματική του διάσταση , ως προβλήματος βίαιης αποστέρησης του δικαίου της αυτοδιάθεσης και της πλήρους ανεξαρτησίας ενός κράτους μέλους των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιπλέον κατέχεται μεγάλο μέρος της επικράτειας του από τουρκικές και αγγλικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Το πολιτικό κατεστημένο του ενδοτισμού και του ραγιαδισμού θα ασκήσει ως εκ τούτου μια προεδρία ψυχρή και ουδέτερη που στο τέλος θα εκμεταλλευτούν οι κατακτητές , για να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια και συμφέροντα.
Οι μεν τούρκοι να αναδείξουν το θέμα της “τουρκοκυπριακής απομόνωσης” , οι δε άγγλοι το θέμα της “κυριαρχίας και αυτοδιάθεσης” των στρατιωτικών βάσεων.
Ο ρόλος της Κύπρου μπροστά από αυτό το σκηνικό της διπλής κατοχής θα είναι να κάνει τα τραπεζώματα και τα διάφορα καραγκιοζλίκια για να ξεκαρδίζονται στα γέλια οι κατακτητές.
Βαράτε νταουλιέρηδες και εσύ σκλάβε λαέ προσκύνα τα αφεντικά σου.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ