Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι ένοπλες πολιτοφυλακές εκφράζουν την λαϊκή βούληση


Θεωρούμε πολύ θετική εξέλιξη την σύσταση ενόπλων ομάδων περιφρούρησης , στην Ελλάδα , προς αποτροπή των ληστοσυμμοριών των λαθρομεταναστών.
Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει υποχρέωση να αναλάβει την σύσταση και διοίκηση τέτοιων ομάδων σε ολόκληρη την χώρα , να ζητήσει την ενίσχυση τους με πολεμικά όπλα , την στήριξη του λαού και της δικαιοσύνης στο δύσκολο έργο της καταστολής του εγκλήματος και της βίαιης εκδίωξης των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα.

Η αντίσταση στην εισβολή των ξένων , τίθεται επιτέλους από τον ίδιο τον λαό και τις νόμιμες τοπικές αρχές και λαϊκές συνελεύσεις.
Η επέκταση των αυτοδιοικούμενων ενόπλων πολιτοφυλακών σε ολόκληρη τη χώρα εάν συνδυαστεί και με την παρέμβαση του στρατού και της αστυνομίας , ανοίγει το δρόμο προς την οριστική επίλυση του μεγάλου προβλήματος των ορδών των λαθρομεταναστών.
Η ημιπαράλητη ηγεσία της Ελλάδος πρέπει να παραμερισθεί από την ένοπλη οργή του λαού.
Με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζονται οι συμμορίες των λαθρομεταναστών πρέπει να αντιμετωπισθούν και οι συμμορίες των τραπεζιτών που σχεδιάζουν να αρπάξουν το βιός των Ελλήνων εργαζομένων.
Μόνο ο ένοπλος εργαζόμενος λαός θα επιβάλει την νέα τάξη , τη νέα εθνική διοίκηση , το όραμα μιας Ελλάδας μεγάλης και ισχυρής.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ