Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το όραμα της ενιαίας ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου

Το όραμα μιας μεγάλης Ελλάδος στα σημερινά δεδομένα ονομάζεται ΕΝΙΑΙΑ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ.
Έχουμε χρέος να ασκήσουμε πιέσεις προς τις δύο κυβερνήσεις , της Ελλάδος και της Κύπρου , ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όραμα , που όπως λέει και ο Νίκος Λυγερός “για να έχουμε λόγο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ανατολική Μεσόγειο”
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες τις συγκυρίες με εθνικό στόχο την ΕΝΙΑΙΑ ΑΟΖ.
Η μικρή ελλαδίτσα του Αττικού λεκανοπεδίου , είναι η καταστροφή του έθνους. Η Ελλάδα είναι μεγάλη εάν εκμεταλλευθεί την γεωστρατηγική της θέση . Μια Ελλάδα που θα φτάνει έως τα θαλάσσια σύνορα της Συρίας και της Αιγύπτου και θα κάνει αισθητή την παρουσία της με τον πολεμικό της στόλο και τα μαχητικά αεροπλάνα της που θα εδρεύουν στο αεροδρόμιο “Ανδρέας Παπανδρέου” στη Πάφο.

Οι συγκυρίες είναι θετικές για να γίνει το βήμα προς την ενιαία ΑΟΖ . Μοναδικό εμπόδιο είναι οι προδότες ελλαδίτες και κύπριοι πολιτικάντηδες που ετάχθησαν να υπηρετούν τα συμφέροντα των τοπικών ολιγαρχιών κρατώντας τον λαό σε καταστολή για να τον αφαιμάσσουν με τη βία του φόρου.
Στάχτη να γίνουν τα συστήματα τους και τα ταξικά , φατριαστικά συμφέροντα τους.
Το όραμα μου ως υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές της κυπριακής δημοκρατίας δεν έχει σχέση με την διαχείριση ή διακυβέρνηση μιας μάζας νομιμοφρόνων ραγιάδων που κλαίνε τη μοίρα τους και ενίοτε αυτοκτονούν μπροστά στα παλάτια της ολιγαρχίας και θρηνούν για την ξένη κατοχή.
Όραμα μου είναι μια μεγάλη Ελλάδα , με μια ΑΟΖ και ένα στρατό , μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της παραγωγής , μια Ελλάδα που θα συντρίψει τις ιδιοτελείς ολιγαρχίες και θα επιστρέψει στο λαό την πολιτική κυριαρχία αλληλένδετη με το αυτεξούσιο της εργατικής του δυνάμεως.
Αν γίνει πραγματικότητα το όραμα της ενιαίας ΑΟΖ που συνεπάγεται και τον ενιαίο εθνικό στρατό τότε μόνο θα αξιωθούμε να μπούμε στην Κερύνεια μας και η αρβύλα μας να κολυμπά μέσα στο αίμα των κατακτητών.
Για αυτή την γιορτή των πολυβόλων , για τούτο το όραμα της νίκης και της εκδίκησης , ας δουλέψουμε όλοι οι Έλληνες.

Λουκάς Σταύρου