Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΦΥΛΛΑΔΙΟ 1ης ΜΑΙΟΥ

Το φυλλάδιο που διανεμήθηκε για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

Το δίδαγμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι πως τίποτα δεν κατακτάται χωρίς αγώνες.
Σήμερα που το διεθνές τραπεζικό σύστημα επιχειρεί την υποθήκευση των εθνών και την κατάργηση όλων των εργατικών κεκτημένων, καλούνται όλες οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να δώσουν την μάχη υπέρ των εργατικών δικαίων με όπλο τους ένα εθνικό και λαϊκό κράτος.
Καταγγέλλουμε το πολιτικό κατεστημένο που μέσα από τις δήθεν φιλολαϊκές ιδεολογίες του αφήνει ανενόχλητο το ντόπιο παρασιτικό τραπεζικό σύστημα να καταληστεύει τον τόπο και να συρρικνώνει την ντόπια παραγωγή.


Καταγγέλλουμε το πολιτικό κατεστημένο που αφήνει χιλιάδες μετανάστες από τρίτες χώρες να εισβάλλουν στον τόπο μας και να αρπάζουν το ψωμί από τους Κύπριους εργάτες οδηγώντας τους στην απελπισία της ανεργίας.
Καταγγέλλουμε το πολιτικό κατεστημένο που παίρνει τους φόρους του λαού και τους μοιράζει με την μορφή επιχορηγήσεων στους διάφορους μετανάστες και τους τουρκοκύπριους συνεργάτες του τουρκικού κατοχικού στρατού.
Καταγγέλλουμε το πολιτικό κατεστημένο που αρνείται την αναλογική φορολόγηση της εκκλησίας, των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου, την ίδια στιγμή που επιτίθεται στον λαό με σκληρά φορολογικά μέτρα.
Καταγγέλλουμε το πολιτικό κατεστημένο που οδηγεί τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις στην οικονομική εξαθλίωση, υπηρετώντας τα σχέδια των ξένων που θέλουν να οδηγήσουν τον ελληνισμό στην ταπείνωση και την υποτέλεια.
Ο πλούτος γεννιέται από την εργασία του λαού και ανήκει στον λαό.
Ας εργαστούμε όλοι ενωμένοι κάτω από το λάβαρο του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος ώστε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει από τα χέρια της ληστρικής πλουτοκρατίας και να διώξουμε ότι μολύνει τα χώματα της πατρίδας μας.
ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ
Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά.