Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Η κυβέρνηση Χριστόφια επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση που κατατέθηκε από τον Τάσσο Παπαδόπουλο , για επιστροφή της νεκρής πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το άμεσο εμπόριο μεταξύ των κατεχομένων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό την εποπτεία δήθεν των δημάρχων της πόλης .
Αναφορικά με τη κλειστή πόλη της Αμμοχώστου υπάρχει ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών για παράδοση της πόλης στη Κυπριακή Δημοκρατία άνευ όρων. Κάθε προσπάθεια για εφαρμογή αυτού του ψηφίσματος άνευ όρων , είναι ορθή και επιβεβλημένη.  Τίθεται λοιπόν το εύλογο ερώτημα , γιατί συνεδέθη αυτό το ξεκάθαρο ζήτημα με το άμεσο εμπόριο Ε.Ε. – κατεχομένων ; Μια τέτοια πράξη αναιρεί πριν από όλα τη θέση περί συνολικής διευθέτησης του προβλήματος και δείχνει ότι  το πολιτικό κατεστημένο ψεύδεται και εξαπατά το λαό . Υποχωρούν σε αποσπασματικές διευθετήσεις που δημιουργούν μη αναστρέψιμα δεδομένα .Διότι μια τέτοια συμφωνία θα συνιστούσε άμεση αναγνώριση των δεδομένων που δημιούργησε η εισβολή . Δηλαδή της μετατροπής του κατεχομένου τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διοικητική και οικονομική ζώνη των κατακτητών . Πίσω από αυτή τη κίνηση υψώνεται για άλλη μια φορά το απεχθές πρόσωπο της προδοσίας , επισείοντας  την λεγόμενη  συμφωνία κορυφής του 1977 .
Ανιχνεύεται δυστυχώς , μέσα από τις πράξεις των ηγετών μας , μια σταδιακή εφαρμογή παρασκηνιακών  σχεδίων και συμφωνιών .Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που εφαρμόσθηκε από την εποχή των συμφωνιών Ζυρίχης . Αποδεικνύεται επίσης πως ότι κατατίθεται στο τραπέζι των συνομιλιών αποτελεί στιγμή εξέλιξης του ζητήματος και θεωρείται τετελεσμένο και παγιωμένο ώστε να οδηγεί στο επόμενο βήμα .
Το συμπέρασμα είναι , πως κάθε εμπιστοσύνη στο αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο  οδηγεί στον εθνικό θάνατο , οδηγεί στον αφανισμό του ελληνισμού από τα χώματα της Κύπρου. Γκρεμίστε από τη συνείδηση σας τα είδωλα του πολιτικού κατεστημένου . Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο βήμα προς την απελευθέρωση . Αναλογιστείτε , κάτω από τα πατριωτικά λόγια και τις εξάρσεις ,  πόσες υποχωρήσεις  πόσες παραχωρήσεις , πόσες προδοσίες και ντροπές διέπραξαν οι ηγετίσκοι της Ζυριχικής αυλής .
Δώστε δύναμη στο Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα για να καθαρίσουμε μια μέρα τη γη μας από τους κηλιδωτές της .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ