Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΘΕΣΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ

Σήμερα θυμούνται οι έλληνες την γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους. Στην ουσία όμως τα δύο κράτη του ελληνισμού δεν κάνουν τίποτα για αυτό το μεγάλο εθνικό ζήτημα . Η μνήμη της γενοκτονίας θα έπρεπε να καίει ως άσβεστη φλόγα στα σχολεία μας . Να διδάσκεται η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού και πάνω σε αυτή τη γνώση να θεμελιωθεί το αίτημα και το όραμα των πανελλήνων για επιστροφή στα σκλαβωμένα χώματα του Πόντου. Παράλληλα θα έπρεπε να γίνει μια διεθνής εκστρατεία διαφώτισης για την γενοκτονία των Ποντίων. Το άλλο βήμα είναι να τεθεί επίσημα σε όλα τα διεθνή όργανα, το αίτημα επιστροφής των Ποντίων στη γη τους και στις περιουσίες των που τις άρπαξαν οι τούρκοι. Αντί αυτών όμως, οι κρατούντες τηρούν σιγή για να μη χαλάσουν την «ελληνοτουρκική φιλία» και συναινούν στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση υποβοηθώντας στο κουκούλωμα των εγκλημάτων της εις βάρος του ελληνισμού .


Θέση του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος είναι πως τα μεγάλα εθνικά προβλήματα δεν μπορούν να αφήνονται στις ευμετάβολες επιλογές των κομματικών εξουσιών Ελλάδος και Κύπρου . Είναι επιβεβλημένη η σύσταση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ το οποίο θα αποτελούν αντιπρόσωποι από τα δύο κράτη του ελληνισμού , αντιπρόσωποι από τον σκλαβωμένο ελληνισμό καθώς και από τις μεγάλες κοινότητες του απόδημου ελληνισμού.
Προς τη κατεύθυνση αυτή προτάσσουμε το αίτημα του κοινού στρατού Ελλάδος – Κύπρου ευελπιστώντας πως αυτό θα είναι το πρώτο βήμα προς την θέσμιση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ.
Πανελλήνιοι θεσμοί και κοινή δράση θα ενώσουν ολόκληρο τον Ελληνισμό και θα αναβιώσουν στην ψυχή του το ύπατο όραμα μιας μεγάλης και αυτοκρατορικής Ελλάδος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ