Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Η οικονομία της Ελλάδος πάει από το κακό στο χειρότερο. Κάθε μέρα ανακοινώνονται καινούρια αντιλαϊκά μέτρα. Κανένα μέτρο εναντίον των τραπεζών, των μονοπωλίων και του παρασιτικού πλούτου. Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου δηλώνει απερίφραστα ότι αδυνατεί να κυβερνήσει τη χώρα και ζητά παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση. Η αριστερά κήρυξε τον πόλεμο που γνωρίζει να διεξάγει, τον πόλεμο των εκτεταμένων απεργιών που σε τίποτα δεν ωφελεί αλλά τουναντίον πλήττει ανεπανόρθωτα την εναπομείνασα παραγωγή. Τα πράγματα οδηγούνται στη κατάσταση του χάους γιατί αυτός είναι ο στόχος των χρηματοπιστωτών. Αυτοί άλλωστε κυβερνούσαν την Ελλάδα τα χρόνια αυτά της μεταπολίτευσης , αυτοί ήσαν οι χρηματοδότες της πολιτικής αλητείας , του αριβισμού , της αρπακτικότητας , της ανηθικότητας των κρατούντων . Ο στόχος βέβαια είναι βαθύτερος , μέσα από την διαχείριση της πτωχευμένης Ελλάδος θέλουν να πλήξουν κυρίως το εθνικό της φρόνημα , να αποεθνοποιήσουν τον ελλαδικό χώρο και να τον παραδώσουν στις σιχαμερές συνάξεις των μεταναστών και των εντοπίων ανθελλήνων .


Και αφού κατεδαφιστούν όλα και η τελευταία αντίσταση της εθνικότητας μας ποδοπατηθεί , ξέρουν τον τρόπο πώς να επαναφέρουν τη «κοινωνική γαλήνη» και την «οικονομική σταθερότητα» .Το συσσωρευμένο κεφάλαιο που έχουν στα χέρια τους θα το ανακυκλώσουν μέσω των τραπεζών τους στη κοινωνία , υποθηκεύοντας την εργατική δύναμη αυτής της κοινωνίας , που θα είναι ένα πολυφυλετικό σύμφυρμα , σε βάθος απροσδιόριστου χρόνου . Έτσι ο σημερινός ξένος εργάτης θα μετατραπεί σε επιχειρηματία και σε ζωτικό κύτταρο της νέας οικονομικής και κοινωνικής διάρθρωσης της Ελλάδος πάνω σε ανεθνική , πολυεθνική και πολυφυλετική βάση .
Η Ελλάδα είναι ήδη κάτω από σιωνιστική οικονομική διακυβέρνηση. Η αποεθνοποίηση της συντελείται ήδη , με μεθοδικότητα , με στοχευμένες κινήσεις που να μην προκαλούν οδύνες και ευρεία κοινωνική εναντίωση .Εστίες αντιδράσεως θα προσπαθούν να τις περιορίζουν ώστε να μην επεκτείνονται στη κοινωνία .
Μοναδική δύναμη ανατροπής των σχεδίων τους είναι ο εθνικισμός .Παρατηρείται όμως διάσπαση και διασπορά των δυνάμεων του , ως και έλλειψη ολοκληρωμένου πολιτικού προγράμματος .Το ζητούμενο είναι να ενωθούν όλες οι εθνικιστικές δυνάμεις σε ένα κοινό πολιτικό πρόγραμμα εθνικής διακυβέρνησης . Όταν γίνουν αυτά τα δύο βήματα ο ελληνικός εθνικισμός θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει την εξουσία έχοντας μαζί του τις λαϊκές δυνάμεις και τον στρατό .
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα από την ακριτική Κύπρο , εκφράζοντας την αγωνία του κυπριακού ελληνισμού , στέλλει αυτό το μήνυμα στους έλληνες αδελφούς : ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ