Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα δεν φτάσαμε εξαιτίας κάποιων άλλων που δήθεν μας επιβουλεύονται και μας υποσκάπτουν, ορμώμενοι μέσα από το λαβύρινθο μιας αιώνιας ανθελληνικής συνομωσίας. Μάθαμε να αναζητούμε πίσω από κάθε πάθημα μας κάποιους τρίτους και να αποποιούμαστε των δικών μας ευθυνών.
Φτάσαμε σε αυτή τη τραγική κατάσταση ως κατάληξη της όλης πορείας που ακολούθησε η μεταπολίτευση από το 1974 και εντεύθεν .Βιώνουμε σήμερα την αποτυχία του μεταπολιτευτικού ονείρου, της μικρής και έντιμης Ελλάδος που δεν διεκδικεί τίποτα, μιας μεταπολίτευσης που σήμανε την έναρξη της με την εγκατάλειψη της Κύπρου την ώρα που ο λαός της πολεμούσε ενάντια στον τούρκο εισβολέα και βιαστή της εθνικής μας τιμής και αξιοπρέπειας.


Είναι το κατάντημα τούτο μιας μικρόψυχης Ελλάδος που σκότωσε μέσα της οτιδήποτε το ηρωικό και μεγαλειώδες και αναγόρευσε σε ύπατο πρότυπο τον δόλιο και χρηματολάγνο πολιτικό και κρατικό υπάλληλο που αρπάζει από παντού , από τους ιδιώτες και από το δημόσιο για να πλουτίσει , να αναδειχθεί , να συρθεί στον έκκλητο και ρυπαρό βίο της μικρότητας του.
Αυτή είναι η μια όψη των πραγμάτων , όπου παρελαύνουν οι διάφοροι άρπαγες και ελεεινοί που κατασπάραξαν την Ελλάδα στήνοντας απόρθητους μηχανισμούς καταλήστευσης του κράτους. Από τη άλλη μέσα από αυτούς τους ίδιους μηχανισμούς της φαυλοκρατίας η Ελλάδα παραδόθηκε στις ορέξεις των τραπεζών και της πλουτοκρατίας που ρήμαξαν την παραγωγική βάση της και στη συνέχεια μετέφεραν τον ελληνικό πλούτο σε επενδύσεις εκτός Ελλάδος.
Η συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης μαζί με την διόγκωση του δημόσιου τομέα μέσα από μια πελατειακή κομματοκρατική αντίληψη, παρήγαγε ένα κράτος ελλειμματικό, ένα σύγχρονο τέρας που ζει με την αρπαγή και τα δάνεια. Ως επιστέγασμα αυτού στήθηκαν μηχανισμοί υποδοχής, εγκατάστασης και εκμετάλλευσης εκατομμυρίων μεταναστών στην Ελλάδα από τρίτες χώρες, που αρπάζουν το ψωμί του Έλληνα εργάτη και τον οδηγούν στην απελπισία της ανεργίας.
Αυτή η Ελλάδα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου σκύβει σήμερα μπροστά στις ξένες τράπεζες και εκλιπαρεί νέα δάνεια όχι για να στηρίξει την παραγωγή της αλλά για να παρατείνει την φαυλότητα της. Αυτό το κατεστημένο δεν έχει να δώσει τίποτα στην Ελλάδα παρά να συσσωρεύσει ακόμα περισσότερες καταστροφές.
Παραφυάδα του Ελλαδικού κατεστημένου είναι και το άθλιο Κυπριακό πολιτικό κατεστημένο που γεννήθηκε μέσα από τον ηθικό οχετό της προδοσίας του αγώνα της ΕΟΚΑ και της εγκατάλειψης του εθνικού οράματος της Ενώσεως. Πενήντα χρόνια διακυβέρνησης αυτού του τόπου μέσα από πολλαπλές υποχωρήσεις φτάνει σήμερα στο κατάντημα να παζαρεύει τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού με τους τούρκους φονιάδες και κατακτητές.
Το Ελλαδικό και Κυπριακό πολιτικό κατεστημένο ευθύνεται για το κατάντημα του έθνους. Κάθε εμπιστοσύνη σε αυτούς, κάθε επιείκεια στις υποχωρήσεις τους παρατείνει την αθλιότητα μας και ανοίγει τις πύλες για δραματικές εξελίξεις. Μοναδική επιλογή σωτηρίας είναι η ολοκληρωτική εναντίωση και ρήξη με αυτό το ρυπαρό κατεστημένο με ένα και μοναδικό όραμα την πολιτική συντριβή του.
Καμιά ανοχή, καμιά εμπιστοσύνη στην εθνική μειοδοσία και την φαυλοκρατία.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ