Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ «ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ»

Άρχισε σήμερα η συνεδρία του λεγόμενου εθνικού συμβουλίου. Για μας θα μπορούσε να ονομάζεται εθνικό συμβούλιο εάν τουλάχιστον οι αποφάσεις που ελάμβανε είχαν εθνικό χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα όργανο του πολιτικού κατεστημένου που για τόσα χρόνια εξευτελίζει κάθε έννοια εθνική και απεργάζεται διάφορους τρόπους ικανοποίησης των επιθυμιών των κατακτητών, Άγγλων και Τούρκων. Συνέρχεται σήμερα το εν λόγω συμβούλιο κάτω από τη σκιά της πρότασης του Δημοκρατικού Συναγερμού για Διεθνή Διάσκεψη την οποία εντέχνως ο κ. Αναστασιάδης μετονόμασε «διευρυμένη παρουσία».


Αυτούς τους λεκτικούς ελιγμούς συστήνουμε στον κύριο Αναστασιάδη να τους εκφωνεί στις συνεστιάσεις των εθνικοφρόνων του, στις οποίες περιφέρουν τον ιστορικό τους ηγέτη για να διασκεδάζει την ομήγυρη με τα γνωστά ανέκδοτα του, όπως εκείνο το περίφημο «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω».
Επαναλαμβάνουμε την θέση μας για δημιουργία ενιαίου στρατού Ελλάδος-Κύπρου. Με αυτό το δεδομένο θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε με αποφασιστικότητα το παρόν και το μέλλον μας. Ο πολιτικαντισμός των κρατούντων πρέπει να σβήσει οριστικά όπως κάθε εφιάλτης και οι ρωμαλέες δυνάμεις του έθνους να βαδίσουν μπροστά για μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ