Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Ο πάντα ύποπτος ρόλος του Δημοκρατικού Συναγερμού φανερώνεται για άλλη μια φορά μέσα από την πρόταση του για εξεύρεση λύσης του Κυπριακού μέσα από Διεθνή Διάσκεψη. Όταν η πλευρά μας δεν είναι σε θέση να καταθέσει και να υποστηρίξει μια πρόταση ξεκάθαρη που να υπεραμύνεται τα εθνικά δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού τι θα κομίσει στο τραπέζι της διεθνούς διάσκεψης; Απλά και μόνο θα δηλώσει ότι αποδέχεται τους τρίτους να σχεδιάσουν, σύμφωνα με τα συμφέροντα τους, την λύση του Κυπριακού. Ανάμεσα σε αυτούς τους άλλους κυρίαρχη θέση θα έχουν οι Άγγλοι και οι Τούρκοι. Θέλουν οι Ανανιστές του Δημοκρατικού Συναγερμού και οι συνακόλουθοι εθνικόφρονες και πατριδοκάπηλοι να επισφραγίσουν μέσα από μια διεθνή διάσκεψη όλες τις υποχωρήσεις που έγιναν μέχρι σήμερα και να ανανεώσουν εμμέσως την Συνθήκη Εγγυήσεως που ουσιαστικά καταργήθηκε από τους ίδιους τους εγγυητές με την παράνομη πράξη της εισβολής, της κατοχής και της ανακήρυξης παρανόμου κράτους.


Στο αδιέξοδο που μας οδήγησε το άθλιο πολιτικό κατεστημένο μία είναι η πρέπουσα και σωτήρια επιλογή: Η δημιουργία ενιαίου στρατού Ελλάδος–Κύπρου. Μόνο με την παρουσία του ελληνικού ναυτικού στις θάλασσες μας και τις ένδοξης πολεμικής μας αεροπορίας στους ουρανούς μας θα διασφαλιστεί η παραμονή του Κυπριακού Ελληνισμού στα χώματα του. Έτσι θα ασκηθεί αποτελεσματικά το δικαίωμα της εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών στα όρια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κύπρου, η οποία θα καταστεί ενιαία με την Ελλαδική ΑΟΖ.
Ο ενιαίος στρατός Ελλάδος-Κύπρου δεν αποτελεί μόνο αμυντική επιλογή αλλά και οικονομική διέξοδο στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα. Η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου που βρίσκεται εντός της ΑΟΖ της Κύπρου θα αποδεσμεύσει την Ελλάδα από τους χρηματοπιστωτές της και θα της δώσει οικονομική αυτοδυναμία και πολιτική αυτονομία.
Αυτό το γνωρίζουν οι εχθροί της Ελλάδος, γι’ αυτό συμπεριέλαβαν στα σχέδια λύσης του Κυπριακού που θέλουν να επιβάλουν, την Αποστρατικοποίηση, θέση την οποία αποδέχτηκε το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου και εξέφρασε δημόσια στο λεγόμενο εθνικό συμβούλιο.
Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πρόταση για διεθνή διάσκεψη αποτελεί μέρος του όλου σχεδίου υποβάθμισης της Κυπριακής Δημοκρατίας και αποκοπής του Κυπριακού Ελληνισμού από την Ελλάδα.
Κατακτητές και πολιτικό κατεστημένο βρίσκονται σε ένα ενιαίο μέτωπο κατά του έθνους. Έχουμε χρέος να τους πολεμήσουμε λυσσαλέα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ