Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αποφάσισε Κύπριε , ή Έλληνας ή τουρκοχριστιανός

Το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο ήταν από γενέσεως του υποταγμένο στους εγγλέζους και εκτελούσε πιστά τα παραγγέλματα τους .
Η τελευταία διαταγή των εγγλέζων που υπηρετούν βέβαια τα ευρύτερα αμερικανονατοϊκά και αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα και σχέδια , προς τους εδώ γραικύλους της κυβέρνησης Αναστασιάδη ήταν : Διώξτε τους Ρώσους , αρπάξετε τα κεφάλαια τους , στηρίξτε τον ευρωατλαντισμό και την τραπεζοκρατία και εμείς θα σας εξασφαλίζουμε βίον ανθόσπαρτο μέσα από μια τουρκοσυνεταιριστική λύση .

Η ολιγαρχία ( πολιτικοί , παπάδες , τραπεζίτες και κάποιοι δήθεν μεγαλέμποροι και βιομήχανοι που πίσω τους καλύπτονται οι τράπεζες ) πήρε το μήνυμα και εφαρμόζει την διαταγή κατά γράμμα.
Μόνο που αυτοί στην νέα τουρκοκρατία , μια χαρά θα περνούν κοντά στους νέους αγάδες και δεσποτάδες , όπως περνούσαν και στην παλαιά τουρκοκρατία που την πέρασαν από το σπαθί τους οι ήρωες , όμως εσύ Έλληνα της βιοπάλης θα γίνεις ραγιάς και θα δεις τα παιδιά σου να εξευτελίζονται και να ατιμάζονται μπροστά στα μάτια σου.
Αυτά είναι τα δεδομένα Έλληνα της Κύπρου . Ή θα τους χαλάσεις και θα ζήσεις ελεύθερος ή θα τους προσκυνήσεις και θα ζήσεις σκλάβος και στο τέλος θα σε τουρκέψουν και θα σου κρεμάσουν ένα σταυρουδάκι στο λαιμό πως τάχα διατήρησες την ταυτότητα σου.
Η απόφαση δική σου.
Ή Έλληνας ή τουρκοχριστιανός και τουρκόσπορος .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ