Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Οι υπαίτιοι της αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος


Η αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος δεν προέκυψε ξαφνικά ως κεραυνός εν αιθρία , ούτε αποκλειστικά και μόνο μέσα από το μειοδοτικό κοινό ανακοινωθέν Αναστασιάδη – Έρογλου , το οποίο ο υπουργός εξωτερικών Κασουλίδης ονομάζει απερίφραστα , συμφωνία.
Βέβαιο είναι πως το κατάπτυστο κοινό ανακοινωθέν έδωσε νέα ώθηση στην πορεία αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος όμως η κατάληξη αυτή πρέπει να χρεωθεί στην πολιτική του ενδοτισμού στην τουρκοπροσκυνημένη γραμμή που εγκαινίασε ο ρασοφόρος ολετήρας Μιχάλης Μούσκος – Μακάριος και συνέχισαν οι θλιβεροί επίγονοι του , οι Κυπριανού , Βασιλείου , Κληρίδης , Παπαδόπουλος , Χριστόφιας.

Η αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος είναι προϊόν της ηττοπάθειας και της υποχώρησης , είναι η κατάληξη της προδοσίας και της μειοδοσίας , είναι το αιώνιο αίσχος που θα συνοδεύει στην ιστορία τα ονόματα των προαναφερθέντων μειοδοτών , του Αναστασιάδη συμπεριλαμβανομένου.
Τι κάνουμε ενώπιον αυτής της δραματικής εξέλιξης;
Αρνούμαστε να δεχθούμε κάθε μορφή υποχώρησης και παραχώρησης στους τούρκους κατακτητές και προετοιμάζουμε την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τους προδότες και τους κατακτητές.
Ας γνωρίζουν οι προδότες πως η προδοσία δεν διαγράφεται. Μια μέρα θα δικαστούν από τον απελευθερωτικό στρατό των πανελλήνων ( και όχι μόνο των Κυπρίων ) και θα τουφεκιστούν για τα εγκλήματα τους.
Η Κύπρος είναι ελληνική.
Ούτε μια φούχτα χώμα στους κατακτητές.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ