Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κασουλίδης , ο ενθουσιώδης γραικύλος πρωτεργάτης της εθνικής μειοδοσίας

Ο υπουργός εξωτερικών της Κ.Δ. Γιαννάκης Κασουλίδης αναφέρεται σε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.
Ο όρος “επιστροφή” είναι παραπλανητικός . Εκείνο που έχει τεθεί στη πραγματικότητα είναι το ΑΝΟΙΓΜΑ της περίκλειστης πόλης Αμμοχώστου και η ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ , ΣΥΝ-ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ της με τους τούρκους κατακτητές και με τις τουρκικές τράπεζες. Μάλιστα ο πρόεδρος Αναστασιάδης σε σχετική δήλωση του κάνει και λόγο για ποσοστοτική συμμετοχή “τουρκοκυπρίων” και “ελληνοκυπρίων”.
Να προστεθεί επίσης πως το ΑΝΟΙΓΜΑ της περίκλειστης πόλης ζητείται από την πλευρά μας να γίνει με ανταλλάγματα τα οποία ακόμα δεν έχουν διευκρινισθεί στο σύνολο τους. Γνωρίζουμε μόνο τα ανταλλάγματα του απευθείας εμπορίου μεταξύ κατοχικού μορφώματος και Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία μάλιστα πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση παρακάμπτοντας την πραγματικότητα της κατοχής , του εποικισμού κλπ , ως επίσης και άνοιγμα κάποιων κεφαλαίων ένταξης της Τουρκίας με την Ε.Ε.
Σε τελική ανάλυση η Ε.Ε μέσα και από τους λανθασμένους χειρισμούς των πολιτικών του ενδοτισμού έχει γίνει ισχυρός μοχλός πίεσης υπέρ της κατοχής εκεί που εμείς νομίζαμε ότι θα βοηθούσε την υπόθεση των δικαίων μας.
Το ΑΝΟΙΓΜΑ της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου σύμφωνα με το όραμα της κυβέρνησης Αναστασιάδη , όραμα που παραδόθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις , και υπηρετεί με περίεργο ενθουσιασμό ο Κασουλίδης , εκτός του ότι θα αναβαθμίζει το κατοχικό μόρφωμα σε περιωπή κράτους που θα έχει δικαίωμα να εγκαταστήσει οικονομικούς ακολούθους σε όλες τις χώρες της Ε.Ε και κατ΄ επέκταση πρεσβείες , θα αποτελέσει ένα νέο τερατούργημα συγκυριαρχίας και συν-οικοδόμησης που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες διεκδικήσεις από μέρους των τούρκων.
Ο ενθουσιασμός του Κασουλίδη για την ταχεία εκμαίευση αυτού του εκτρώματος δεν περιγράφεται. Προσθέτει μάλιστα ότι το ΑΝΟΟΙΓΜΑ της πόλης φάντασμα επιβάλλεται να γίνει πριν από τα δύο δημοψηφίσματα.
Δηλαδή προδικάζει ο πολιτικός αυτός της ντροπής και της τουρκοπροσκύνησης πως το θα υπάρξουν όπως και στην προδοσία του 2004 , δύο εκλογικά σώματα και δύο λαοί που θα αποφασίσουν σε ξεχωριστά δημοψηφίσματα.
Ενώ μιλούν για δύο δημοψηφίσματα οι γραικύλοι του ΔΗ.ΣΥ. , με την εκπορνευμένη συναίνεση της αποχής από τους υπόλοιπους ( πλην της Συμμαχίας πολιτών ) ψήφισαν νομοσχέδιο που επιτρέπει σε 90.000 “τουρκοκύπριους” που κατοικούν στα κατεχόμενα , να συμμετέχουν στις εκλογές της κυπριακής δημοκρατίας ενώ ταυτόχρονα θα υπηρετούν την κατοχή και θα απολαμβάνουν τα ωφελήματα της. (επί του θέματος θα αναφερθούμε εκτενέστερα και σε βάθος , το συντομότερο) .
Τέτοια σχιζοφρενής πολιτική μόνο στη Κύπρο θα μπορούσε να γίνει , διότι είναι δύσκολο να συνταιριαστεί η προδοσία με τον ψευτοπατριωτισμό όποτε με την πρώτη ευκαιρία αναδεικνύεται η περίεργη σύμμειξη τους. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Το τελικό συμπέρασμα είναι πως από αυτή την εκπορνευμένη συνείδηση και πολιτική δεν μπορεί να προκύψει αίσιο μέλλον για την πατρίδα.
Ολοένα και πιο πυκνά μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τον ουρανό μας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ