Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΔΗ.ΚΟ : ο ξεχειλίζων βόθρος του κυπριακού κατεστημένου

Το Δημοκρατικό Κόμμα ( ΔΗ.ΚΟ. ) το κόμμα που ιδρύθηκε με λεφτά της εκκλησίας καθ' ομολογία του νυν αρχιεπισκόπου , το κόμμα που συνέχισε την προδοτική και τουρκοπροσκυνημένη πολιτική Μακαρίου και έφτασε μέχρι το αίσχος και την προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος του 2004 με την συμμετοχή των εποίκων , κατέληξε σήμερα να είναι ένας πυώδης όγκος ένα δυσώδες καρκίνωμα στα σπλάχνα της πολιτικής κοινωνίας .

Ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία , κόμμα του κέντρου που άλλοτε χρηματίζει στο πολιτικό πορνείο της δεξιάς και άλλοτε της αριστεράς .
Ένα κόμμα που έχει ως ύπατη αρχή το προσωπικό και φατριαστικό συμφέρον των μελών του .
Ένα κόμμα προορισμένο να στηρίζει το σύστημα της ολιγαρχίας και να εκφράζει την βούληση της ρασοφόρου και γραβατοφόρου παρασιτοκρατίας.
Σήμερα το ΔΗ.ΚΟ. , εμφανίζεται από την μια σαν κόμμα που ασκεί κριτική και απορρίπτει την γραμμή Αναστασιάδη στο κυπριακό , χωρίς να προτείνει στην ουσία κάτι διαφορετικό , στριφογυρίζοντας στη λάσπη της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας , ενώ από την άλλη στηρίζει την κυβέρνηση Αναστασιάδη στην μνημονιακή πολιτική της.
Η πολιτική συμπεριφορά του ΔΗ.ΚΟ εκφράζει την αθυμία , την αβουλία , τον ραγιαδισμό , την αναποφασιστικότητα , την στασιμότητα , την εκπορνευμένη συνείδηση της κυπριακής κοινωνίας.
Το ΔΗ.ΚΟ είναι ο στυλοβάτης του συστήματος , της τραπεζοκρατίας , του ενδοτισμού , της υποταγής στη ευρωζώνη και στα συμφέροντα της ντόπιας ολιγαρχίας .
Χωρίς την αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική του ΔΗ.ΚΟ το κατεστημένο θα έπεφτε και μαζί με αυτό η μνημονιακή πολιτική του και η ενδοτική πορεία του στο εθνικό μας θέμα.
Είναι καιρός να καθαρίσει η γη μας από τα βοθρολήμματα του ΔΗ.ΚΟ για να δει η πατρίδα προκοπή και ελευθερία.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ