Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Έπεσαν οι μάσκες του ΕΥΡΩΚΟ

Το κοινό ανακοινωθέν του εθνικού συμβουλίου της 18ης Σεπτεμβρίου 2009 το οποίο επικαλέσθηκε ο κ. Συλλούρης ως βάση για την λύση του κυπριακού σε αντικατάσταση του όρου Διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία , κάνει ξεκάθαρα λόγο για “ εμμονή στην εξεύρεση μιας ειρηνικής λύσης στη βάση των περί Κύπρου ψηφισμάτων του ΟΗΕ και των Συμφωνιών Υψηλού επιπέδου του 1977 και 1979 για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως αυτή καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ...”
Βέβαια το κοινό ανακοινωθέν της 18ης Σεπτεμβρίου 2009 περιέχει και κάποια άλλα στοιχεία που δεν αναιρούν ούτε εκφεύγουν από την βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής ομοσπονδίας αλλά προσθέτουν και την αποστρατικοποίηση.

Τώρα γιατί δεν θέλει ο κ. Συλλόυρης να αναφέρεται ο όρος ΔΔΟ , προφανώς πρόκειται για υιοθέτηση του νέου τρόπου ονοματισμού των πραγμάτων, ώστε να αποκρύβεται και να παραποιείται η αλήθεια με σκοπό να γίνεται αποδεκτή από το λαό . Είναι η ίδια προπαγανδιστική μέθοδος που ονομάζει τη σφαγή του ελληνισμού στη Σμύρνη , ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ και την παράδοση της πατρίδος στους τούρκους κατακτητές , ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ.
Συνεπώς ο κ. Συλλούρης απλά προτείνει ένα πιο αποδεκτό περιτύλιγμα της ΔΔΟ.
Αυτά γράφονται για να ανοίξουν τα μάτια τους οι πατριώτες που εξαπατήθηκαν από το ΕΥΡΩΚΟ και την λεγόμενη ευρωπαϊκή λύση που “αντέτασσε” προκειμένου να συντηρήσει μιαν επίπλαστη διαφορετικότητα στο φάσμα του ενδοτικού κατεστημένου.
Οι  μάσκες του ΕΥΡΩΚΟ έπεσαν και αποκαλύφθηκε ο ενδοτικός του ρόλος και η άρρηκτη σχέση του με το αγγλοτουρκοπροσκυνημένο κατεστημένο. Καλούμε τις πατριωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εγκλωβισμένες στο ΕΥΡΩΚΟ , να κατανοήσουν πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος αντίστασης παρά η εθνικιστική σύγκρουση με το κατεστημένο.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα είναι η μοναδική εθνικιστική και κοινωνιστική έπαλξη που δεν τηρεί συναινετική σιγή στις επιλογές του κατεστημένου , αλλά διακηρύττει την ασυμβίβαστη και ανυποχώρητη εναντίωση στον ενδοτισμό και την προδοσία .

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
 Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ