Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κτηνοτρόφοι μην ακούτε τα κομματόσκυλα

Θέση του Ε.ΔΗ.Κ. είναι πως εισαγωγή πρώτων υλών για την κτηνοτροφία και την γεωργία θα πρέπει να γίνεται από τις οργανώσεις ή παραγωγικές ενώσεις των ίδιων των κτηνοτρόφων και αγροτών και μάλιστα χωρίς επιβολή φόρων από όποια χώρα και αν προέρχονται.

Ο γενικός γραμματέας του παναγροτικού Νεκτάριος Κάρυος αντί να ρωτήσει τον Αναστασιάδη γιατί αποδέχθηκε το κούρεμα των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ που συντρίβει τον επιχειρηματικό κόσμο , ψάχνει να βρει ευθύνες σε αυτούς , από την επιτροπή σιτηρών , που μετέφεραν κεφάλαια από την συνεργατική στη Λαϊκή τράπεζα.
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί Νεκτάριε Κάρυε. Το πρόβλημα είναι που ο πρόεδρος της δημοκρατίας αποφάσισε να προστατέψει τους ληστές τραπεζίτες , το ληστρικό τραπεζικό σύστημα και να σκεπάσει το έγκλημα της διαπλοκής του πολιτικού κατεστημένου με τους τραπεζίτες.
Καλά κάνουν οι κτηνοτρόφοι να κάνουν στην άκρη τον Νεκτάριο Κάρυο και να κατεβούν στο προεδρικό με τις μαγκούρες όπως έκαναν και επί ολετήρα Χριστόφια .
Να διεκδικήσουν τα δίκαια τους κόντρα στην τυραννία της τραπεζοκρατίας , με αποφασιστικότητα και ορμή.
Ειδεμή ας κάτσουν να ακούνε τα παραμύθια του κάθε κομματόσκυλου .

Υπενθυμίζουμε στους κτηνοτρόφους το φυλλάδιο που μοιράσαμε έξω από το προεδρικό στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν τον Αύγουστο του 2012.
Ξυπνήστε επιτέλους και ξεκολλάτε από το σύστημα του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού .

Το παρασιτικό κράτος τσακίζει τους παραγωγούς


Τα προβλήματα των κτηνοτρόφων δεν λύνονται με την λογική να πουλούν οι κτηνοτρόφοι τα προϊόντα τους κάτω του κόστους και να περιμένουν την επιδότηση από το κράτος ή την Ε.Ε.
Επί του παρόντος βέβαια είναι υποχρεωμένο το κράτος να δώσει ολόκληρη την επιδότηση για να μην καταρρεύσουν οι παραγωγικές μονάδες.

Όμως το ζήτημα πρέπει να τεθεί κάτω από στρατηγική εξυγίανσης του κλάδου ώστε να είναι κερδοφόρος για τους παραγωγούς μέσα σε πλαίσια ανταγωνισμού , για να μην επιβαρύνεται φορολογικά η κοινωνία στο σύνολο της με την καταστροφική πολιτική των επιδοτήσεων.
Οι επιδοτήσεις δεν δίνονται από το πουθενά αλλά αρπάζονται από τους φόρους του λαού. Έτσι ο καταναλωτής έχει την ψευδαίσθηση ότι αγοράζει κάτι “φθηνά” και ξεχνά το φορολογικό κόστος που προστίθεται στα υπόλοιπα προϊόντα. Το κράτος κρατά στο ένα χέρι το μαστίγιο της φορολογικής βίας και στο άλλο χέρι το πανέρι των επιδοτήσεων το οποίο δεν είναι ποτέ γεμάτο , λόγω των τεραστίων εξόδων του κρατικού παρασιτικού μηχανισμού.
Αυτή η μορφή κρατικού παρεμβατισμού σε συνθήκες πελατειακού κομματοκρατικού συστήματος εξαναγκάζει την παραγωγική βάση την οποία απομυζά ανελέητα , να καταφεύγει στους τραπεζίτες. Με αυτό το τρόπο , το λεγόμενο παρεμβατικό κράτος συντηρεί τον φαύλο κύκλο της τραπεζοκρατίας και του παρασιτισμού.
Κάποτε πρέπει να πάρουν τέλος οι πολιτικές των επιδοτήσεων , για να λιγοστέψει το φορολογικό βάρος προς τον λαό και να επιβιώσουν οι υγιείς επιχειρήσεις σε συνθήκες ανταγωνισμού . Χρέος του κράτους είναι κτυπά τα καρτέλ και τα μονοπώλια που επιβάλλονται καταστροφικά πάνω στην εθνική παραγωγική βάση.

Αναδημοσιεύουμε το φυλλάδιο που δώσαμε χθες έξω από το προεδρικό στους παρευρισκόμενους παραγωγούς. Οι παραγωγοί αν θέλουν να έχουν αποτέλεσμα οι διαμαρτυρίες τους , πρέπει να απαιτήσουν ένα σύνολο πραγμάτων και έτσι από επαίτες της επιδότησης να περάσουν στην πρόταξη πολιτικής πρότασης. Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θα είμαστε στο πλευρό τους.


Φυλλάδιο που διανεμήθηκε στις 23 Αυγ. 2012 στους κτηνοτρόφους έξω απο το προεδρικό:


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Άμεσες προτάσεις :
Να ασκηθεί έρευνα περί του πόθεν έσχες σε όλους τους κατά καιρούς υπεύθυνους του ημικρατικού οργανισμού σιτηρών , στα πλαίσια έρευνας για αδικήματα διαπλοκής .
Να παραδοθεί ο εν λόγω οργανισμός στην διαχείριση των παραγωγικών ενώσεων των κτηνοτρόφων και των αγροτών.
Να σπάσουν τα καρτέλ αγοράς κτηνοτροφικών προϊόντων και να επικρατήσει ελεύθερος ανταγωνισμός.
Να ελεγχθεί άμεσα μέσα από την οργάνωση των κτηνοτρόφων η αδασμολόγητη εισαγωγή ζωοτροφών.
Να παραχωρηθούν δωρεάν φωτοβολταϊκά συστήματα στις μονάδες παραγωγής.
Να τροφοδοτείται η Εθνική Φρουρά από ντόπια κτηνοτροφικά προϊόντα και να χτυπηθούν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Να καταβληθούν άμεσα οι επιδοτήσεις προς τους κτηνοτρόφους.


Η οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας θα είναι δυνατή και αποτελεσματική μόνο όταν η κομματοκρατική βουλή αντικατασταθεί από την λαϊκή βουλή των αντιπροσώπων των παραγωγικών ενώσεων.

ΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ



Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ