Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ιδού τα ευεργετήματα του “κανονισμού της πράσινης γραμμής”

Για τον “κανονισμό της πράσινης γραμμής” έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση και παλαιότερα , ότι δηλαδή εντάσσεται στη προδοτική γραμμή της εμπράγματης λύσης που εφαρμόζει το κατεστημένο βήμα προς βήμα.
Εκτός αυτού πλήττει άμεσα και την δική μας παραγωγή επιτρέποντας την είσοδο τουρκικών προϊόντων μέσω των κατεχομένων.

Σήμερα οι ψαράδεςφωνάζουν γιατί πλήττονται τα συμφέροντα τους , τις προάλλες φώναζαν οι αλουμινάδες , οι κτηνοτρόφοι , οι γεωργοί , οι άνεργοι , οι οικοδόμοι .
Από την άλλη όμως στηρίζουν το κατεστημένο , λατρεύουν τους προδότες και γλύφουν τους θρόνους τους.
Όταν εμείς λέμε να κλείσουν τα οδοφράγματα και να ξεσκεπαστούν οι προδότες εσείς μας χλευάζετε και μας λιθοβολείτε .
Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε ραγιάδες.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ 

διαβάστε μερικά απο αυτά που γράψαμε για τον "κανονοσμό της πράσινης γραμμής" 



Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Για τον κατάπτυστο "κανονισμό της πράσινης γραμμής"

Ο λεγόμενος “κανονισμός για την πράσινη γραμμή “ που μας “επιβλήθηκε” δήθεν το 2004 , είναι προϊόν συνδιαλλαγής του πολιτικού κατεστημένου με τους τούρκους κατακτητές που εντάσσεται στα μέτρα της προδοτικής εμπράγματης λύσης.
Αποτελεί συνέχεια της εσχάτης προδοσίας της άρσης της εμπολέμου καταστάσεως και του ανοίγματος των οδοφραγμάτων , της αποδοχής του σχεδίου Ανάν όπως τεθεί σε δημοψήφισμα , του διπλού δημοψηφίσματος και της συμμετοχής των εποίκων ( που ας σημειωθεί η παρουσία τους στη Κύπρο συνιστά έγκλημα πολέμου ) στο εν λόγω διπλό δημοψήφισμα.
Η πατρίδα είναι σκλαβωμένη και ως εκ τούτου κάθε συμφωνία με τον κατακτητή είναι αφεαυτής πράξη ενδοτισμού και προδοσίας.
Δεν σεβόμαστε καμία συμφωνία ή πρόταση που έγινε με τους κατακτητές.
Απαιτούμε το κλείσιμο των οδοφραγμάτων και την επάνοδο στην εμπόλεμο κατάσταση.
Η σκλαβωμένη πατρίδα ζητά απελευθέρωση και όχι συνδιαλλαγή και προσκυνημένη συμπεριφορά με τους κατακτητές.
Αιώνιο ανάθεμα στους τουρκοπροσκυνημένους και τους μειοδότες.
Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Ο κανονισμός της πράσινης γραμμής αναγνωρίζει το “τουρκοκυπριακό εμπορικό επιμελητήριο”

Ο λεγόμενος “κανονισμός για την πράσινη γραμμή” τέθηκε σε ισχύ 6 μέρες μετά το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004.
Ο κανονισμός αυτός ήταν έτοιμος ως προς το περιεχόμενο του , λογικά πολύ πιο πριν από το δημοψήφισμα.
Τέθηκε όμως σε ισχύ μετά την υποστασιοποίηση που έλαβε το κατοχικό μόρφωμα , μέσω του διπλού δημοψηφίσματος που έθετε σε ισχύ δύο εκλογικά σώματα που παραπέμπουν σε δύο λαούς.
Ο εν λόγω κανονισμός αποτελεί ΄΄άνοιγμα εμπορικών σχέσεων με τα κατεχόμενα και αναγνωρίζει ρητά το “εμπορικό επιμελητήριο” του κατοχικού μορφώματος.
Δηλαδή τις μέρες που εμείς πανηγυρίζαμε το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν , το πολιτικό κατεστημένο προέβαινε σε πράξεις οικονομικής ενίσχυσης του κατοχικού μορφώματος και αναγνώρισης των οργάνων του.
Είναι αυτές οι κινήσεις που εντάσσονται στην προδοτική γραμμή της εμπράγματης λύσης που παρακάμπτει κάθε δικαίωμα συλλογικής απόφασης του λαού.
Οι κατάπτυστοι μειοδότες παριστάνουν τους πατριώτες στα μπαλκόνια και στη πράξη εφαρμόζουν βήμα προς βήμα ένα σχέδιο χειρότερο από το σχέδιο Ανάν.
Το πρόβλημα είναι που ο λαός κάνει πως δεν βλέπει αυτά τα αίσχη και χειροφιλεί τους δολερούς μειοδότες και τους αναγορεύει σε ηγέτες του.
Ξυπνάτε σκλάβοι.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής δημοκρατίας 

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Λουκάς Σταύρου : Ξεσκεπάζουμε τους προδότες

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ και ο πρόεδρος του Λουκάς Σταύρου ,που κατέρχεται ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές , κατήγγειλαν και ξεσκέπασαν την μεγάλη προδοσία που έλαβε χώρα στο δημοψήφισμα του 2004.
Δόθηκε τότε το δικαίωμα στους τούρκους κατακτητές να συγκροτήσουν δικό τους εκλογικό σώμα και μάλιστα επετράπη σε αυτό να συγκαταλέξουν και τους έποικους.
Με αυτό το τρόπο το κατεστημένο της Κύπρου , δηλαδή όλων των κομμάτων της κυπριακής Βουλής , της τότε κυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου , των ΜΜΕ και της πληρωμένης “διανόησης” των πανεπιστημίων , αποδέχθηκε σιωπηρώς την αναβάθμιση της “τουρκοκυπριακής κοινότητος” όπως αυτή απεχθώς ετέθη από το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , σε “τουρκοκυπριακό λαό” .
Ας σημειωθεί πως αυτή η πράξη εσχάτης προδοσίας αποτελεί μέρος μιας γραμμής επιβολής εμπράγματης λύσης που κινείται παράλληλα με την πορεία των συνομιλιών αλλά και αυτόνομα.
Αυτή η γραμμή εμπράγματης λύσης , αρχίζει με την αποσύνθεση της άμυνας μας και το φιάσκο των Σ-300 , προχωρά στην συμμετοχή του κατεστημένου στην σφυρηλάτηση του σχεδίου Ανάν , περνά μέσα από την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , οδεύει μέσα από το διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων και φτάνει έξι μέρες μετά το δημοψήφισμα στο κανονισμό της πράσινης γραμμής όπου αναγνωρίζεται το “εμπορικό επιμελητήριο” των κατεχομένων , προχωρά στην εξώθηση των προσφύγων στα όργανα των κατακτητών και στο ξεπούλημα των περιουσιών τους στο τουρκικό κράτος και συναντιέται τέλος με την άλλη γραμμή των προτάσεων που κατατίθενται στη τσόχα των διαπραγματεύσεων, όπου διακυβεύεται το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού, με τις προτάσεις α- συνεκμετάλλευσης της ΑΟΖ και του φυσικού αερίου με το κατοχικό μόρφωμα και β- με το άνοιγμα απευθείας εμπορίου μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατεχομένων , με την δήθεν επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.
Το σκεπτικό αυτής της αποκάλυψης της προδοσίας , είναι πως αυτοί που πρόδωσαν τον τόπο δεν μπορούν να τον σώσουν αλλά μάλλον θα συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο και θα ρίξουν τον ελληνισμό της Κύπρου στο πένθος.
Η πατρίδα χρειάζεται μια νέα ηγεσία , μια νέα εθνική πρόταση , μια νέα προοπτική , που δεν θα την δώσουν οι εκλεκτοί του συστήματος , Λιλλήκας , Μαλάς , Αναστασιάδης .

  • Ο Λιλλήκας είναι συνένοχος στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας ως υπουργός της τότε κυβέρνησης.
  • Ο Αναστασιάδης είναι επίσης συνένοχος για την συναίνεση του στο έγκλημα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης , αλλά και διπλά ένοχος  με την υποστήριξη του στο σχέδιο Ανάν.
  • Ο Μαλάς αν και δεν κατείχε τότε κάποιο αξίωμα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως προδότης εντούτοις συνοδοιπορεί με το κατεστημένο και συναινεί στην γραμμή της προδοσίας.

Πρόταση δική μας είναι πως όσοι συμμετείχαν καθ' οιονδήποτε τρόπο στην εσχάτη προδοσία του 2004 και στην προδοτική γραμμή της εμπράγματης λύσης πρέπει να οδηγηθούν στο δικαστήριο και να απολογηθούν για τα ανοσιουργήματα τους.
Μόνο μέσα από την σύγκρουση με την προδοσία η πατρίδα μας θα απαλλαχθεί από την γραμμή του ραγιαδισμού , θα ανασυντάξει τις δυνάμεις της και θα οδεύσει στο εθνικό της μέλλον βαδίζοντας στις παρακαταθήκες των ηρώων της ΕΟΚΑ , πάνω στην αρχή της αυτοδιάθεσης – απελευθέρωσης – ένωσης .

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής “δημοκρατίας”