Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΤΉΝΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΊΟΥ;;;


Κάποιος υπάλληλος του κτηματολογίου λειτουργούσε υπέρ της επιτροπής αξιολόγησης των κατεχομένων και παρότρυνε τους πρόσφυγες που επισκέπτονταν το κτηματολόγιο , δίδοντας τους μάλιστα και διαφημιστικά φυλλάδια , να καταφεύγουν στους κατακτητές για να πωλούν την περιουσία τους.
Ρωτούμε να μάθουμε τι κατάληξη είχε αυτή η περίπτωση. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα , παραπέμφθηκε σε δίκη ή μήπως προστατεύθηκε απο το κατεστημένο και  επιβραβεύθηκε για το ανοσιούργημα του; 

Ο λαός έπρεπε να γνωρίζει το όνομα αυτού του κτήνους , τουλάχιστο για να του φτύνει όπου τον συναντήσει μαζί με αυτούς που πουλούν την πατρώα γη στους τούρκους .
Δυστυχώς ο νόμος δεν επιλαμβάνεται της προστασίας της κατεχόμενης πατρώας γης.
Θέση η δική μας είναι πως όσοι πρόσφυγες πούλησαν την γη των πατέρων μας στους κατακτητές πρέπει να χάσουν τα προσφυγικά τους δικαιώματα και να επιστρέψουν αναδρομικά όλα όσα τους δόθηκαν από το κράτος προς βοήθεια .
Επίσης πρέπει να θεσπιστεί νόμος που να καταδικάζει τους προδότες αυτούς σε δήμευση περιουσίας , απώλεια πολιτικών και λοιπών δικαιωμάτων και εξορία.
Η γη σας πρόσφυγες , που κατέχεται από τους τούρκους είναι η πατρίδα όλων των ελλήνων και δεν έχετε δικαίωμα να την ξεπουλάτε στους κατακτητές .
Εσκεμμένως όμως το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο δεν λαμβάνει μέτρα προστασίας και αντί αυτού οι πρόσφυγες παροτρύνονται από τα παρασκήνια των κομμάτων να ξεπουλούν την γη τους ώστε να “κλείσει” η λεγόμενη εδαφική πτυχή του προβλήματος.
Όποια πέτρα σηκώσεις σε αυτό το τόπο βρίσκεις τους προδότες να απεργάζονται τον αφανισμό της πατρίδος.
Ο λαός όμως τους τιμά και τους αναγορεύει ηγέτες του . Αυτό είναι το κατάντημα του.
Θα έρθει όμως και η ώρα της οργής και της δικαιοσύνης και θα πληρώσουν πολύ ακριβά όσοι προδίδουν την πατρίδα .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ