Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Σκουπίστε το χτικιό του Ζυριχικού κατεστημένου από τη γη των ηρώων

Πρόδωσαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ και επέβαλαν δια πυρός και σιδήρου το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης που οδήγησε στη τουρκική εισβολή .
Αποδέχθηκαν τον πολιτικό στόχο της εισβολής , την συγκέντρωση των “τουρκοκυπρίων” σε μια ενιαία εδαφική ζώνη και από τις κατάπτυστες συμφωνίες του 1977 όδευσαν την προδοτική γραμμή της εμπράγματης λύσης που από την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων έφτασε στο ξεπούλημα της πατρώας γης στους κατακτητές .

Στήριξαν την οικονομία στις τραπεζικές υπηρεσίες και διέλυσαν την παραγωγή .
Ενέταξαν την Κύπρο στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ για να υπηρετούσουν τους ληστρικούς στόχους των τραπεζιτών και επέτρεψαν την διάλυση της μικρομεσαίας επιχείρησης και της αγροτιάς.
Άφησαν χιλιάδες λαθρομετανάστες να εισβάλουν στη πατρίδα μας και να απωθούν τους Έλληνες στο περιθώριο της ανεργίας.
Ξόδεψαν τα αποθέματα μας σε επιδόματα προς “τουρκοκύπριους” , αιτητές ασύλου και λοιπά ντόπια παράσιτα.
Πλούτισαν από την σχέση τους με την εξουσία και αφού έριξαν το λαό μας στη φτώχεια και στα συσσίτια τώρα μας παραδίδουν στους ξένους τοκογλύφους για να σώσουν το τραπεζικό τους σύστημα και το κατεστημένο της οικονομικό-πολιτικής ολιγαρχίας.
Ξεπουλούν τη πατρίδα σε τούρκους και εβραίους για να συνεχίσουν αυτοί και οι φαμίλιες τους να μας πίνουν το αίμα και να μας παριστάνουν τους ηγέτες.

Ξυπνήστε 'Έλληνες . Σκουπίστε το χτικιό του Ζυριχικού κατεστημένου από την γη των ηρώων .
Εκδηλώστε  μίσος πυρφόρον κατά της τυραννίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ