Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Κύπριε εργάτη σπάσε τα ΑΚΕΛικά δεσμά


Κύπριε εργάτη που βρίσκεσαι εγκλωβισμένος στα ιδεολογήματα και τα κομματικά σχήματα του ΑΚΕΛ , ξέρεις πολύ καλά πως το λεγόμενο κόμμα του λαού σε πρόδωσε και σε εξευτέλισε.
Είναι το κόμμα που βρισκόμενο στην εξουσία όχι μόνο αρνήθηκε να αντιπαραταχθεί στο ντόπιο ληστρικό τραπεζικό σύστημα αλλά κάλεσε και τους διεθνείς τοκογλύφους να στηρίξουν αυτό το σύστημα , ρίχνοντας εσένα σε παρατεταμένη φτώχεια και εξαθλίωση.
Είναι αυτό το κόμμα επίσης που στήριξε με χίλιους τρόπους την λαθρομετανάστευση αλλά και την ανεξέλεγκτη εργοδότηση των κοινοτικών μεταναστών , κατά παράβαση κάθε συλλογικής σύμβασης εργασίας , εγκαταλείποντας εσένα στην ανεργία και στην συρρίκνωση των απολαβών και δικαιωμάτων σου.
Κύπριε εργάτη , ξέρεις πολύ καλά πως ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ δεν υπάρχει καμιά διαφορά στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Αμφότεροι στηρίζουν τους τραπεζίτες και την ολιγαρχία του εκκλησιαστικό-ιδιωτικού πλούτου και σε σένα πετάνε κούφια συνθήματα και μια φούχτα ρύζι να θρέψεις τα παιδιά σου.
Δεν αναφερόμαστε στον κεντρώο χώρο διότι αυτός πάντοτε εξυπηρετούσε το διπολικό κατεστημένο , πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο πόλο , παίζοντας τον ρόλο της πορνεύουσας θεραπαινίδας της εξουσίας.
Κύπριε εργάτη , η μοναδική δύναμη που θέλει να πολεμήσει ενάντια στην ταξική εκμετάλλευση των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας , κτυπώντας την συγκεκριμένη ντόπια ολιγαρχία του πλούτου (εκκλησιαστικού και ιδιωτικού) είναι το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ που εκφράζει την ιδεολογία του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού.
Εμείς δεν σου πουλάμε εθνικιστικά και φιλεργατικά συνθήματα για να σου φέρουμε από την πίσω πόρτα τους παπάδες και τους τραπεζίτες να διαφεντεύουν τη ζωή σου ή για να αντικαταστήσουμε την παρούσα τυραννία με μιαν άλλη τυραννία των αυτοονομαζομένων εκλεκτών.
Εμείς λέμε ξεκάθαρα πως για να υπερασπιστείς τα δίκαια της εργασίας σου πρέπει να περάσει στα χέρια σου η εξουσία , πρέπει να αντικατασταθεί αυτό το εκ φύσεως διεφθαρμένο σύστημα του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , από μια πραγματική δημοκρατία που θα θεσμοθετήσει την συμμετοχή των παραγωγικών ενώσεων και των τοπικών κοινοτήτων στην εξουσία.
Σε αυτή την εθνικοκοινωνική πολιτεία όπου εσύ θα ασκείς εξουσία πάνω σε όλους τους θεσμούς που ο ίδιος ως εργαζόμενος λαός θα παράγεις , θα μπορέσεις να επανασυνδεθείς με την αρχαιοελληνική σου κληρονομιά και να επανεύρεις την ουσία της ελληνικότητας σου που είναι η ελευθερία της σκέψης και της δημιουργίας.
Μέσα από την ανάπτυξη του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού θα αποτινάξουμε κάθε δογματική επισκίαση που επεβλήθη στη ψυχή και τη συνείδηση μας μέσα από τους σκοτεινούς αιώνες της εθνικής υποβάθμισης και εξάρτησης και θα επαναφέρουμε στη ζωή και την ιστορία ένα ρωμαλέο ελληνισμό που θα αποτελέσει εκ νέου την εκδήλωση της Φύσης και πραγμάτωση της σε ένα νέο λαμπρό ελληνικό πολιτισμό ισάξιο του αρχαιοελληνικού.
Έλληνα εργάτη , η μοίρα σου δεν είναι να βγάζεις απλά ένα μεροκάματο για να ανανεώνεις την εργατική σου δύναμη την οποία θα προσφέρεις στην ολιγαρχία. Προορισμός σου είναι να διαφεντέψεις την εργασία σου , να δημιουργήσεις μια πολιτεία ελευθέρων και αυτεξούσιων πολιτών , ικανών να παράγουν εθνικό πολιτισμό και να ανυψώνουν δι' αυτού την ανθρώπινη ύπαρξη εν γένει.
Κηρύσσουμε τον πόλεμο ενάντια σε κάθε μορφή τυραννίας , οικονομικής , πολιτικής , πνευματικής και διεκδικούμε την επάνοδο στη ζωή , του Έλληνα ανθρώπου του δημιουργού και ηνιόχου του πολιτισμού.
Έλληνα εργάτη , σπάσε τα δεσμά της σκλαβιάς σου και πολέμα μαζί μας για μια κοινωνία δικαίου και ελευθερίας .
Πολέμα μαζί μας για μια αναγεννητική , επαναστατική αναθέσμιση της εθνικής κοινωνίας.


Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες