Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΔΗΚ: Καλούμε το λαό σε εξέγερση


Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πάνω από 55% ποσοστό του εκλογικού σώματος να υποστηρίζει το μνημόνιο και συνακόλουθα να συναινεί στη κατάπτυστη μνημονιακή πορεία των συστημικών κομμάτων .
Είναι να απορεί κανείς , όταν βλέπει τι υποφέρει ο λαός της Ελλάδος από το μνημόνιο και όταν αρχίζουν ήδη να γίνονται ορατές και στη Κύπρο οι πρώτες συνέπειες του μνημονίου , με χιλιάδες πολίτες να περιμένουν ελεημοσύνη ή να στέκονται στην ουρά για ένα πιάτο φαγητού , να υπάρχει ένα τόσο υψηλό ποσοστό συναίνεσης στο μνημόνιο.
Η απορία λύνεται όμως όταν λάβουμε υπόψιν ότι κάπου 60.000 κύπριοι έπεσαν “θύματα” των τραπεζικών αλχημειών.
Πράγματι ορισμένοι ίσως έπεσαν θύματα των τραπεζιτών . Όμως οι περισσότεροι δεν έπεσαν σε ενέδρα του τραπεζικού συστήματος , αλλά εν γνώσει τους μετέτρεψαν τις καταθέσεις τους σε αξιόγραφα για να αυξήσουν το όφελος τους . Με λίγα λόγια οι πλείστοι εξ αυτών ενήργησαν συνειδητά ως κερδοσκόποι .
Όμως σε κάθε περίπτωση , ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να εξασφαλίσει τα λεφτά τους υποκείμενος σε ένα απεχθές και επαχθές μνημόνιο με την απόφαση των κομματικών συμμοριών την οποία μάλιστα θέλουν να επισφραγίσουν μέσα από ένα δημοψήφισμα του οποίου το αποτέλεσμα είναι εκ των πραγμάτων προδιαγεγραμμένο.
Η ολιγαρχία του πλούτου και η τραπεζοκρατία εγκλώβισε μέσω των αξιογράφων ένα σημαντικό μέρος του λαού στην συναίνεση του μνημονίου . Οπότε δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με απάτη οικονομικής φύσεως αλλά και με σχεδιασμένη πολιτική ομηρία προς εξασφάλιση της λαϊκής συναίνεσης στο μνημόνιο.
Εδώ καταδεικνύεται το σύστημα των συγκοινωνούντων δοχείων της διαφθοράς μεταξύ των χρηματοπιστωτικού συστήματος και της πολιτικής διαχείρισης που από κοινού συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε τραπεζοκρατία.
Οι τραπεζίτες απατεώνες τίποτα δεν θα μπορούσαν να κάνουν χωρίς την στήριξη τους από τους πολιτικούς απατεώνες . Τραπεζίτες και πολιτικοί αποτελούν ένα σύστημα , μία σιαμαία σχέση , μια τερατώδη συγκόλληση.
Αυτή τη μορφή τυραννίας μόνο ο εθνοικοκοινωνισμός μπορεί να την σπάσει διαπερνώντας την ρομφαία της λαϊκής οργής στο συμπαγή όγκο της πολιτικό-οικονομικής συμμορίας.
Πρόταση δική μας είναι πως οι κάτοχοι αξιογράφων θα εξασφαλιστούν μόνο με την υπό του κράτους κατάσχεση των περιουσιών των τοξικών τραπεζών και όχι μέσα από την μνημονιακή χρηματοδότηση των τραπεζών αυτών , που συνιστά ακραία βία στο υπόλοιπο του λαού συνοδευόμενη από ακραία συρρίκνωση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.
Καλούμε τον λαό να μην αποδεχθεί αυτόν τον ληστρικό εκβιασμό αλλά να οδεύσει αποφασισμένος τον τραχύ δρόμο της εξέγερσης και της ακραίας σύγκρουσης με τον οικονομικό-πολιτικό συμμοριτισμό.
Κάτω το μνημόνιο .
Έξω η τρόικα.
Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Κατάσχεση των τοξικών τραπεζών.

Ζήτω η λαϊκή εξέγερση.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.