Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ


Εν όψει εκλογών όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου που στήριζαν για τόσα χρόνια την υποχώρηση που μέσα από το διπλό δημοψήφισμα και την 8Η Ιουλίου κατέληξε στην μειοδοτική πρόταση Χριστόφια , υψώνουν στους ιστούς των ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ τους τις πλαστικές σημαιούλες της προσκυνημένης «εθνικοφροσύνης» , βοούν πατριωτικά συνθήματα , θυμούνται τους ήρωες και τους εθνικούς αγώνες .
Οι χθεσινοί προσκυνημένοι μετατρέπονται από άμβωνος πατριώτες μέχρι και εθνικιστές . Πατριδοκάπηλοι λαοπλάνοι και αγγλόδουλοι αγύρτες , βδελυροί πατριδομασκαράδες περιοδεύουν από μνημόσυνο σε μνημόσυνο , από πόρτα σε πόρτα για να εξασφαλίσουν ψήφους για τα κόμματα τους ,ώστε να συνεχίσουν την επαύριον των εκλογών το αντεθνικό και ολέθριο έργο τους.
Όλα τα κόμματα της υποχώρησης προβάλουν αυτή τη περίοδο τα «πατριωτάκια» τους και ο λαός ακούει ξαφνικά κάποια συνθήματα και αποχαυνώνεται , ξεχνά όλες τις προδοσίες , ξεχνά την μακρά στρατηγική του συμβιβασμού με τους κατακτητές και παραδίδει εκ νέου το μέλλον του στους κομματικούς μηχανισμούς.
Ακούσαμε πρόσφατα τον κ. Κολοκασίδη να αναφέρεται κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας χωρίς βέβαια να προτείνει κάτι άλλο , εκτός από κούφια λόγια ‘όπως «να σταματήσουμε λοιπόν αυτή την αδιέξοδη νταμπελομαχία και να επανεισάγουμε όρους ελληνικής επιβίωσης και αντοχής και το κυριότερο ας επανεστιάσουμε στον κύριο στόχο μας, αυτόν της φυσικής και εθνικής επιβίωσης του Κυπριακού Ελληνισμού » Τα κούφια λόγια όσο πατριωτικά και αν ακούγονται , κάνουν περισσότερη ζημιά όταν αυτοί που τα λένε υπηρετούν τους κομματικούς μηχανισμούς που ασκούν την στρατηγική της υποχώρησης. Άλλωστε και οι Χριστόφιας και Αναστασιάδης όταν υπεραμύνονται της ομοσπονδίας την επισυνάπτουν με την «επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού».
Η πατρίδα μας κ. Κολοκασίδη χρειάζεται πολιτικούς που θα έχουν τη τόλμη και το ανάστημα να συγκρουστούν με το μέτωπο της υποχώρησης και να θέσουν το αίτημα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. Αυτή η θέση απέχει παρασάγγας από τα μισόλογα και τους ήπιους χαρακτηρισμούς της παράδοσης της πατρίδος στους κατακτητές ως «ταμπελομαχίας».
Η στρατηγική της απελευθέρωσης θα τεθεί μέσα από την πολυμέτωπη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με το πολιτικό –οικονομικο-πνευματικό» κατεστημένο και όχι μέσα από τα σχήματα και τους μηχανισμούς του. Το ΕΔΗΚ δείχνει το δρόμο της σύγκρουσης σε όλα τα πεδία, υπο το φως της ιδεολογίας του Δημοκρατικού εθνικοκοινωνισμού .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ