Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το πόρισμα για τον φάκελο της Κύπρου δεν βγήκε με σκοπό να κλείσει το παρελθόν αλλά να προσδιορίσει, να εγκλωβίσει και να παραχαράξει το μέλλον. Είναι γνωστό ότι το πόρισμα εξήχθη μέσα από ελλειπή και ασαφή στοιχεία, αλλά το χειρότερο, από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να είναι αντικειμενικοί αλλά ως εμπλεκόμενοι στο Κυπριακό πρόβλημα εμφάνισαν τις δικές τους θέσεις και απόψεις ως ορθές και άμεμπτες. Έτσι, από θέση ισχύος, κάλυψαν τις δικές τους ευθύνες και τα φόρτωσαν όλα στους ανυπεράσπιστους και σε αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την άποψη τους.
Βέβαια πριν δοθεί στη δημοσιότητα αυτό το κομπογιαννίτικο πόρισμα το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου είχε προκαθορίσει τους ενόχους από το 1974 με απώτερο σκοπό να παραμείνει ανενόχλητο στην πολιτική της υποχώρησης που οδήγησε στη προδοσία της Συμφωνίας του 1977 μεταξύ Μακαρίου-Ντενκτάς και στις υπόλοιπες υποχωρήσεις που φτάνουν μέχρι το σχέδιο Ανάν και στις προδοτικές διαδικασίες του ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ το 2004 καθώς και στο σημερινό μειοδοτικό πακέτο Χριστόφια.
Κατόπιν αυτών, το σημερινό πόρισμα για τον φάκελο της Κύπρου έρχεται να ανανεώσει την επίθεση κατά της εθνικής συνείδησης και να συνδέσει με την  πιο αισχρή προπαγάνδα την σημερινή εναντίωση στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με τις προ του 1974 καταστάσεις.
Με αυτή τη λογική ο κ. Άντρος Κυπριανού γ.γ. του ΑΚΕΛ, έρχεται να χαρακτηρίσει την εναντίωση στη ΔΔΟ ως "εγκληματική" θέση και πολιτική συμπεριφορά. Τι θέλει να πει με αυτά ο κ. Κυπριανού; Ότι πρέπει να αρχίσουν οι διωγμοί κατά των διαφωνούντων στη μειοδοσία Χριστόφια; Θα ανοίξουν πάλι τα κρατητήρια; Θα αρχίσουν οι απολύσεις διαφωνούντων; Και οι πάσης φύσεως διωγμοί κατά των Ελλήνων; 
Κύριε Άντρο Κυπριανού δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σας. Εμείς είμαστε εναντίον της  προσκυνημένης πολιτικής σας, εναντίον της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και στις δικές απειλές και αντιδημοκρατικές εκφάνσεις εμείς καταθέτουμε τεκμηριωμένο, ολοκληρωμένο και δημοκρατικό πολιτικό λόγο, που ανατρέπει τη δική σας υποχωρητική πολιτική και αναγορεύει τη στρατηγική της απελευθέρωσης ως τη μόνη Ρεαλιστική και Εθνική επιλογή.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ