Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου 2011 στηρίζει τους Ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές επαρχίας Λεμεσού Αντώνη Πιερίδη και Λουκά Σταύρου.
Κατερχόμαστε σε αυτές τις εκλογές για να περάσουμε στην κοινωνία την ιδεολογία της εθνικοδημοκρατίας και να τονίσουμε την αντίθεση μας στην παρούσα μορφή "δημοκρατίας" που εξυπηρετεί την ολιγαρχία του πλούτου και προάγει την φαυλοκρατία και κομματοκρατία εις βάρος της λαϊκής κυριαρχίας.
Για να τονίσουμε την αντίθεση μας στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία που αποτελεί αποδοχή του πολιτικού στόχου της Τουρκικής εισβολής και να θέσουμε τις βάσεις μιας νέας στρατηγικής στο εθνικό μας θέμα,  που θα αποσκοπεί στην απελευθέρωση της πατρίδος από τούρκους και άγγλους κατακτητές. Να απαιτήσουμε την αναβάθμιση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος σε Ενιαίο Ελληνικό Στρατό Ελλάδος-Κύπρου.
Για να αντιτάξουμε στη ληστρική οικονομία των τραπεζών και του συσσωρευμένου πλούτου την οικονομία της κοινωνίας και το δικαίωμα των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων να καρπούνται την εργασία τους.
Για να απαιτήσουμε την εθνικοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας υπό το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με στόχο την αναβάθμιση της πανεθνικής πολεμικής βιομηχανίας.
Για να χτυπήσουμε την ανισότητα ανάμεσα στους εργάτες του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα και να απαιτήσουμε τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα και την αφαίρεση των προνομίων.
Για να επανασυνδέσουμε την παιδεία μας με τις αρχαιοελληνικές μας ρίζες.
Για να πλήξουμε στην ρίζα της την λαθρομετανάστευση καταγγέλλοντας την κοινωνική αποδοχή και εκμετάλλευση της εις βάρος των ντόπιων εργατών.

Για να προτάξουμε την ανάγκη της ριζικής αναθέσμισης της κοινωνίας από τον ίδιο τον λαό.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ