Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ


Η διαφθορά στη αστυνομία της Κύπρου μετατρέπεται σε πυώδες και δυσώδες άλγος που εξαπλώνεται σε όλο το σώμα της κοινωνίας. Αυτοί που πληρώνονται για να προστατεύουν τη κοινωνία έχουν μετατραπεί σε προαγωγούς και διαφθορείς της.
Το χειρότερο όμως σε αυτή τη κατάσταση είναι η αδιαφορία της πολιτικής εξουσίας που δικαίως μεταφράζεται ως συναίνεση στο έγκλημα.
Η εμπιστοσύνη του λαού στη παρούσα μορφή πολιτικής εξουσίας , διοίκησης και δικαιοσύνης δεν συντελεί στη θεραπεία των πολλαπλών προβλημάτων που παράγει η διαφθορά.
Η πικρή αλήθεια λέγει, πως οι πολίτες αυτού του τόπου είναι ανυπεράσπιστοι από το κράτος το οποίο μετεξελίσσεται σε ξένο σώμα που κατατρώει τις σάρκες του λαού .Η νεολαία δεν έχει κανένα μέλλον στο παρόν σύστημα αξιών , νόμων και θεσμών που στην ουσία αναπαράγουν τη σήψη.
Ας καταλάβουν οι νέοι , ότι το έθνος για να ζήσει χρειάζεται επαναστατική ριζική αναθέσμιση και όχι ημίμετρα και μικροδιορθώσεις.
Θέλουμε μια νομοθετική εξουσία που να προέρχεται μέσα από τις παραγωγικές ενώσεις του λαού και να ελέγχει αποτελεσματικά το έργο της εκτελεστικής εξουσίας , της δικαιοσύνης και της διοίκησης.
Θέλουμε μια παιδεία που θα επανενθρονίσει τις αξίες του ανθρωπισμού και της ελευθερίας της σκέψης ενάντια σε κάθε ιστορικό ψέμα και επιβαλλόμενη ψευδαισθητική εξουσιαστική παράσταση. Μια παιδεία που θα ξαναδώσει στο όνομα έλληνας , το ένδοξο περιεχόμενο του.
Θέλουμε μια οικονομία που δεν θα υπόκειται στη δουλεία του τόκου αλλά θα δομείται από την εργασία του λαού εκμηδενίζοντας κάθε μορφή παρασιτισμού και φατριαστικής εκμετάλλευσης.
Θέλουμε μια εθνική κοινωνία υγιών και εύρωστων ανθρώπων στο σώμα και στη ψυχή, Θέλουμε να εξαλείψουμε την αρρώστια και τη καχεξία μέσα από τον υποχρεωτικό προγεννητικό έλεγχο και την ευγονική.
Θέλουμε ένα ρωμαλέο λαό , ένα ισχυρό στρατό που θα πατήσει νικηφόρος στα σκλαβωμένα χώματα του.
Θέλουμε την οριστική συντριβή των φαύλων , των διεφθαρμένων , των προδοτών , των δοσίλογων, των εκμεταλλευτών , θέλουμε ένα έθνος ζωντανό.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΥΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ