Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΟΝΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Οι ανθελληνικές ασκήσεις που άρχισε η ΕΔΟΝ με συνθήματα του τύπου «Η Ελλάδα είναι εχθρός μας , οι τούρκοι είναι αδελφοί μας» προδιαγράφουν τα σχέδια του ΑΚΕΛ που θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που συμπίπτει με άλλα δύο σημαίνοντα πολιτικά γεγονότα . Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις βουλευτικές εκλογές και την επίσπευση της διαδικασίας για εξεύρεση λύσης πριν το τέλος του έτους .
Το ΑΚΕΛ φαίνεται να επιστρατεύει την ΕΔΟΝΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ που απλώνεται μέχρι τις χουλιγκάνικες συμμορίες με απώτερο σκοπό να μεταφέρει το πεδίο της σύγκρουσης στα μειοδοτικά σχέδια του , από την πολιτική στα γήπεδα και στις χουλιγκάνικες αντιπαλότητες .
Με μια ταυτόχρονη προσπάθεια σύγκλησης με τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου , θέλει να δείξει προς τα έξω ότι δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που να μπορεί να αρθρώσει επιχειρήματα , προτάσεις και στρατηγικές , αλλά μόνο μια απροσδιόριστη αντίδραση που δεν έχει ικανότητα να εκδηλωθεί πέραν της χουλιγκάνικης βίας .
Πράκτορες του κατεστημένου και μικρόνοες θερμοκέφαλοι γεμίζουν τις φαρέτρες τους με δηλητηριώδη βέλη και ετοιμάζονται για την επικείμενη αντιπαράθεση .
Εμείς προειδοποιούμε το ΑΚΕΛ να σταματήσει τα σατανικά σχέδια του και καλούμε τον κύριο Άντρο Κυπριανού να δώσει λόγο εδώ και τώρα για τις ύβρεις που εξεφώνησαν οι αλήτες της ΕΔΟΝ του , κατά της εθνικότητας μας και κατά της Ελλάδος .
Του θυμίζουμε επίσης πως το μεγάλο αντί – ομοσπονδιακό μέτωπο έχει πολιτικό λόγο , ολοκληρωμένη εθνική πρόταση και στρατηγική , για να ανακόψει το δρόμο σε κάθε προδότη που θα παραχωρήσει έστω και μια φούχτα ελληνικής γης στους κατακτητές.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ