Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ο εκπρόσωπος των τούρκων φονιάδων που καταπατούν τα χώματα μας , Έρογλου παρουσιάζεται ως ισότιμος ηγέτης με τον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας , την οποία ας σημειωθεί θεωρεί λήξασα από το 1963 , υποβαθμίζοντας τον σε ηγέτη της «ελληνο-κυπριακής πλευράς» .
Αυτή την ισοτιμία του τη δώσαμε βέβαια εμείς , μέσα από συνεχείς υποχωρήσεις και παραχωρήσεις , ακολουθώντας των δρόμο των λεγομένων ενδοκυπριακών συνομιλιών . Την ισοτιμία αυτή δέχθηκαν και τα Ηνωμένα Έθνη , γεγονός που επισφραγίσθηκε με την κατάθεση του σχεδίου Ανάν σε διπλό δημοψήφισμα το 2004 . Κινδυνεύει επίσης η ισοτιμία τούτη να αναγνωρισθεί και από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το απευθείας εμπόριο με τα κατεχόμενα το οποίο με ευτελή ανταλλάγματα αποδέχθηκε ο κ. Χριστόφιας ολοκληρώνοντας έτσι τη προδοσία των λεγομένων συμφωνιών κορυφής του 1977 , όπου ο τότε πρόεδρος Μακάριος παραχώρησε την διζονικότητα στους τούρκους κατακτητές .
Η εξέλιξη αυτή είναι άκρως επικίνδυνη διότι δυνατό να οδηγήσει στην κατάρρευση της κυπριακής δημοκρατίας στα πλαίσια μάλιστα της Ε.Ε. Μυστικές διαδικασίες υπό την εποπτεία των Άγγλων οδηγούν στην επιβολή της μετεξέλιξης της κυπριακής δημοκρατίας σε τουρκο-συνεταιριστικό κράτος παρακάμπτοντας την λαϊκή ετυμηγορία. Η πολιτική ηγεσία φέρεται συναινούσα προς αυτή τη κατεύθυνση. Καθημερινά εμβάλει ζητήματα αλλαγής της κατάστασης προς μια προσυμφωνημένη λύση .
Η θέση η δική μας έναντι των εξελίξεων αυτών , είναι πως δεν θα αποδεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε λύση δι΄ επιβολής τετελεσμένων γεγονότων, δεν θα σεβαστούμε οιανδήποτε συμφωνία που παραχωρεί την γη μας στους κατακτητές . Καμία νομιμότητα δεν μπορεί να γεννηθεί μέσα από την προδοσία και τον ενδοτισμό . Διεκδικούμε το δικαίωμα της απελευθέρωσης ενάντια σε κάθε μορφή προδοτικής λύσης .
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ανοίγει το δρόμο προς εκείνες τις συνθήκες προς εκείνη την ευλογημένη ώρα που η μοναδική και υψίστη νομιμότητα θα είναι η πυρφόρος οργή του λαού .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ