Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ»

Οχυρώνεται το ενδοτικό κατεστημένο πίσω από τα κενά συνθήματα της «Μιας κυριαρχίας και μίας ιθαγένειας» για να καλύψουν το έγκλημα της παράδοσης της πατρίδος στους τούρκους κατακτητές δηλαδή της συγκεκριμένης παράδοσης εδαφών αλλά και αυτόνομης διοίκησης στα εν λόγω εδάφη . Δίνουν τη πατρώα γη στους τούρκους και ρίχνουν σε μας όπως ρίχνουν στα σκυλιά τους , μια ψεύτικη ιθαγένεια και μια ανεφάρμοστη κυριαρχία .
Τι να κάνουμε την χάρτινη κυριαρχία σας δόλιοι πολιτικάντηδες , όταν η γη μας , οι περιουσίες μας , τα σπίτια μας , θα ανήκουν στους τούρκους που τα άρπαξαν με τη βία;
Τι να τη κάνουμε την μια ιθαγένεια όταν η Κύπρος ολόκληρη σε σύντομο διάστημα μετά τη λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας θα κατακλυσθεί από εκατοντάδες χιλιάδες τούρκους και ο λαός έντρομος θα πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς και της εγκατάλειψης της Κύπρου ;
Η αρχή της διζονικότητας που στηρίζεται στη εκχώρηση πατρώας γης στους τούρκους κατακτητές είναι η μεγαλύτερη προδοσία . Πρώτος αποδέκτης αυτής της αρχής ως βάσης για λύση υπήρξε ο Μακάριος με τις λεγόμενες συμφωνίες κορυφής του 1977 . Μην συνεχίσετε , μην ολοκληρώσετε εσείς την προδοσία . Το έθνος θα ζητήσει λόγο κάποτε από εσάς και τα παιδιά σας .
Μην υπογράψετε οποιαδήποτε λύση – παραχώρησης της γης μας στους τούρκους . Σας προειδοποιούμε πως δεν θα αποδεχθούμε μια τέτοια προδοτική συμφωνία .
Κύριε πρόεδρε της δημοκρατίας είστε υποχρεωμένος να θέσετε το ζήτημα της λύσης που επιθυμεί ο κυπριακός ελληνισμός σε δημοψήφισμα αφού δώσετε και σε μας τους εθνικιστές αλλά και όλες τις άλλες αντι-ομοσπονδιακές δυνάμεις , ίση δυνατότητα λόγου . Μην προχωρήσετε σε λύση χωρίς ξεκάθαρη λαϊκή εντολή .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ