Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ

Ένας από τους τρόπους αντιμετώπισης του τουρκικού επεκτατισμού είναι η εξουδετέρωση της τουρκικής προπαγάνδας που ασκείται κυρίως στο εξωτερικό από όπου η Τουρκία προσβλέπει να αποκομίσει διάφορα οφέλη .Η προστασία επίσης του εσωτερικού μας μετώπου από την επίθεση της τουρκικής προπαγάνδας είναι επιβεβλημένη .
Για να διεξάγεις όμως αντιπροπαγάνδα , απαιτείται ένα ευρύτερο σχέδιο αντεπίθεσης στον τουρκικό επεκτατισμό .Στην δική μας περίπτωση ένα τέτοιο σχέδιο δεν υπάρχει. Αντιθέτως σημειώνεται μια μακρά υποχωρητικότητα με αποτέλεσμα να μένει το πεδίο της προπαγάνδας ελεύθερο στους εχθρούς .
Ελλείψει επιθετικής στρατηγικής και συρόμενοι στο κατήφορο των πολλαπλών και συνεχών υποχωρήσεων , φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να επισημάνουμε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτά που λένε οι τούρκοι και τα όσα λέει το δικό μας πολιτικό κατεστημένο.
Το κυπριακό κράτος και οι εντεταλμένες για την ενημέρωση επί του κυπριακού υπηρεσίες , τίποτα δεν κάνουν εκτός από του να εισπράττουν παχυλούς μισθούς . Μόνο οι ιδιώτες προσπαθούν με δικά τους έξοδα και αγώνες να διαφωτίσουν την κοινή γνώμη ενάντια στη τουρκική προπαγάνδα που σπέρνει και θερίζει ανενόχλητη τους καρπούς της .
Αρκεί να μελετήσει κανείς τις πρόσφατες δηλώσεις του Έρογλου και να τις παραλληλίσει με τις θέσεις και εξαγγελίες του κ. Χριστόφια .Και οι δύο παραποιούν τα ιστορικά γεγονότα . Ο μεν Έρογλου για να δικαιολογήσει την εισβολή , ο δε Χριστόφιας για να δικαιολογήσει την υποχώρηση . Για εγκλήματα ελλήνων εναντίον των τουρκοκυπρίων αναφέρονται οι τούρκοι κατά την περίοδο του 63-64 , ομοίως και ο κ. Χριστόφιας , προσθέτοντας μάλιστα εκείνο το απαράδεκτο σύνθημα « εκάμαμεν και θα πληρώσουμεν » . Για αιτία της εισβολής επίσης θεωρούν αμφότεροι το πραξικόπημα του Ιουλίου του 1974 . ενώ στη πραγματικότητα καμία συμφωνία ή αρχή δεν νομιμοποιεί την τουρκική εισβολή . Έτσι η ανταρσία των τουρκοκυπρίων και η συνεργασία τους με μια ξένη χώρα, την Τουρκία , με σκοπό τη κατάλυση της κυπριακής δημοκρατίας και στη συνέχεια την αρπαγή της γης μας , αφήνετε να περάσει απαρατήρητη . Ποτέ δεν κατήγγειλε η πλευρά μας τα εγκλήματα και τα ψεύδη των τουρκοκυπρίων ως όφειλε να πράξει αντί να τους αποκαλεί αδελφούς .
Θλιβερή διαπίστωση είναι πως οι τούρκοι και το ενδοτικό κατεστημένο , μιλούν την ίδια γλώσσα που καταλήγει στην αποδοχή ενός τουρκο-συνεταιριστικού κράτους που προσπαθούν να μας επιβάλουν με χίλιες δολιότητες .
Όμως ότι και να πουν , ότι και να μηχανευθούν η Κύπρος θα απελευθερωθεί και από τους κατακτητές και από την τυραννία των προσκυνημένων και θα γίνει πάλι από άκρη σε άκρη ελληνική .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ