Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο ΑΓΓΛΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας στην Άγκυρα και τις δηλώσεις που έκανε περί της υποστήριξης που παρέχει στη Τουρκία στην ενταξιακή της πορεία , αλλά και περί της επανασύσφιξης των σχέσεων Τουρκίας – Ισραήλ , επανέρχεται στην επικαιρότητα ο εξωευρωπαϊκός γεωπολιτικός ρόλος της Μ. Βρετανίας και η σημασία που έχει για αυτήν η διατήρηση του ελέγχου στην Α. Μεσόγειο και την Μ .Ανατολή , μέσω του άξονα συνεργασίας των αγγλικών βάσεων στη Κύπρο , της Τουρκίας και του Ισραήλ .Ό γεωπολιτικός αυτός άξονας προκάλεσε όλα τα δεινά της Κύπρου και εργάζεται να επιβάλει το ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( ιδέ λύση Χριστόφια) δια του οποίου θα αποτελειώσει τον κυπριακό ελληνισμό .
Καμία ελπίδα σωτηρίας δεν υπάρχει όσο θα κυβερνούν αυτό το τόπο οι πολιτικές εκείνες δυνάμεις που υποκλίνονται στα σχέδια του αγγλο-τουρκο-σιωνιστικού άξονα.
Μοναδική σωτηρία είναι να αναδυθούν εκείνες οι δυνάμεις που θα συνδεθούν με το νέο γεωπολιτικό ρεύμα που εκπορεύεται από τον Γαλλογερμανικό άξονα μέσω Ελλάδος .
Η ένταξη μας στην Ε.Ε. υπήρξε ένα μεγάλο βήμα αλλαγής των γεωπολιτικών δεδομένων , όμως η ένταξη αυτή εάν μείνει ανενεργός , όπως συμβαίνει σήμερα με την πολιτική Χριστόφια , δεν θα φέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα . Ίσως μάλιστα να στραφεί και εναντίον μας όσο εμείς θα επιμένουμε στην πολιτική της απομόνωσης .
Η ολοκλήρωση των σχέσεων μας με την Ε.Ε. σε τομείς άμυνας και ασφάλειας είναι το αναγκαίο βήμα που έπρεπε να γίνει και που όσο καθυστερεί ζημιώνει τη Κύπρο .
Δεν περιμένουμε από το πολιτικό κατεστημένο να κάνει αυτό το βήμα διότι άλλα έχουν στο μυαλό τους . Καθ΄ υπόδειξη των άγγλων πατρόνων τους , στοχεύουν στην λύση της διζωνικής και της αποστρατικοποίησης .
Εμείς ως εθνικιστικό δημοκρατικό κόμμα δηλώνουμε απερίφραστα πως θα συνεργαστούμε με τον γαλλογερμανικό άξονα με κεντρικό σκοπό την αποδέσμευση της πατρίδος από την αγγλο-τουρκο-σιωνιστική επιρροή . Η απελευθέρωση της Κύπρου από τους κατακτητές της είναι αλληλένδετη με αυτή τη γεωπολιτική αλλαγή.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ