Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗ «ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ» ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ

Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού ελληνισμού , σύμφωνα με αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις , απορρίπτει τη λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , το ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο επιμένει σε αυτήν , χαρακτηρίζοντας την ως ιστορικό συμβιβασμό και ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ .
Ας σημειωθεί ότι ουδέποτε ο λαός ερωτήθηκε επίσημα , δηλαδή δια δημοψηφίσματος , να απαντήσει ποια λύση επιθυμεί . Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι το πολιτικό κατεστημένο κινείται και δρα αυτόνομα και ανεξάρτητα από τη βούληση του λαού .
Ας μας πουν λοιπόν που συμφωνήθηκε και γιατί , η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Ποιους σκοπούς αφανείς και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί η αντιδημοκρατική ,αντεθνική και οπισθοδρομική λύση της Δ.Δ.Ο.;
Εφόσον ο λαός δεν θέλει αυτή τη λύση ποιος υπαγορεύει στους πολιτικούς ηγέτες του τόπου να την αποκαλούν συμφωνημένη λύση;
Ποιον υπηρετούν επιτέλους οι κρατούντες ενάντια στη θέληση του κυπριακού ελληνισμού ; Όλα όμως δείχνουν ότι άγνωστες και μυστηριώδης διασυνδέσεις οδηγούν το πολιτικό κατεστημένο στη ταύτιση του με τα σχέδια των εχθρών του ελληνισμού . Έτσι στη βία της κατοχής προστίθεται η βία του πολιτικού κατεστημένου που εκπτύσσεται ενάντια στη βούληση του λαού .
Εκείνο που μένει να πλανάται στο τόπο είναι το αίσθημα της διπλής κατοχής. Από τη μια οι κατακτητές τούρκοι και άγγλοι και από την άλλη οι προσκυνημένοι , αυτοί που μιλούν για συμφωνημένες λύσεις που αποφασίστηκαν όχι ενώπιον του λαού αλλά στους σκοτεινούς λαβυρίνθους της διπλωματίας . Ευτυχώς όμως δεν ζούμε στην εποχή της Μακαριακής τυραννίας αλλά σε μια ευρωπαϊκή δημοκρατία όπου οι συμφωνημένες λύσεις των πολιτικών παρασκηνίων δεν έχουν καμία ισχύ όταν αντίκεινται στη λαϊκή θέληση και όπου η προσπάθεια να επιβληθούν τέτοιες λύσεις δεν απέχει από την βία και την προδοσία .
Να δοθεί επιτέλους ο λόγος στο λαό . Να γίνει δημοψήφισμα για τη λύση που επιθυμεί ο λαός σε συνθήκες ισηγορίας .
Κάτω τα χέρια από τη πατρίδα μας , προσκυνημένοι πολιτικάντηδες .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ