Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Οι πρώτες αποκαλύψεις που φέρουν τον υπόκοσμο ως εκτελεστή της κλοπής της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλου οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ούτε οι φυλακίσεις ούτε κανένας περιορισμός μπορεί να σταματήσει την δράση του.
Ο απλούστατος λόγος είναι η, από καταβολής Κυπριακού κράτους, εξάρτηση και σχέση του υποκόσμου με το πολιτικό κατεστημένο και τους κρατικούς μηχανισμούς. Από το 1960 μέχρι σήμερα ο υπόκοσμος υπήρξε το δεξί χέρι της ρυπαρής εξουσίας που οι Άγγλοι επέβαλαν στην πατρίδα μας. Επάνδρωσε το σκοτεινό παρακράτος της Μακαριακής τυραννίας, συνέργησε στις δολοφονίες αγωνιστών, στην φίμωση του τύπου και εν γένει στην απώθηση της ενωτικής παρατάξεως από το πολιτικό προσκήνιο.


Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η φαυλοκρατία αυτή θα συνεχιστεί όσο το πολιτικό κατεστημένο θα κρατά στα χέρια του την εξουσία. Ένα εθνικό λαϊκό κράτος θα μπορούσε, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να εξαρθρώσει το δίκτυο του υποκόσμου εφαρμόζοντας τον νόμο του Πόθεν Έσχες και επιβάλλοντας την δήμευση της περιουσίας κα την ισόβια εξορία σε ανθρώπους που πλούτισαν από πράξεις διαφθοράς.
Μέχρι την τελική ανατροπή του διεφθαρμένου και ενδοτικού κατεστημένου τα φαινόμενα αυτά όχι μόνο δεν θα εκλείψουν αλλά θα είναι ολοένα και πιο συχνά. Η αποδόμηση της φαυλοκρατίας θα ξεκινήσει όταν ο λαός αποφασίσει να δώσει δύναμη εξουσίας στο Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα που τολμά να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να έρθει σε ανυποχώρητη σύγκρουση με πρόσωπα και δομές της τυραννίας με το «δημοκρατικό» προσωπείο.
Η σωρός του Τάσσου Παπαδόπουλου θα αναπαυθεί επιτέλους στο τάφο της. Δυστυχώς όμως η Συμφωνία της 8ης Ιουλίου δεν μπορεί να ενταφιαστεί αλλά θα παραμείνει ο ζωντανός εφιάλτης του Κυπριακού Ελληνισμού.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ