Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Το 1821 μας διδάσκει πως η ελευθερία των σκλάβων δεν δωρίζεται , αλλά κατακτάται με το σπαθί και με το αίμα .
Στις δουλοπρεπείς θεωρίες των φαναριωτών και των παπάδων πως θα μετατρέπανε εκ των ένδον την οθωμανική αυτοκρατορία σε ελληνική , αντιτάχθηκε η ορθή πρακτική της σφαγής των τυράννων . Η πρακτική τούτη που εφαρμόστηκε στα Καλάβρυτα , στη Τριπολιτσά , στα Δερβενάκια και όπου αλλού αντήχησε η φοβερή ιαχή της νίκης , έδωσε τον καρπό τον ωραίο της ελευθερίας .


Το δίδαγμα της μακράς σκλαβιάς και της επανάστασης του 1821 είναι πως σε όλους τους καιρούς , οι σκλάβοι πρέπει να έχουν ένα και μοναδικό σκοπό στη ζωή τους . Πώς να καταστρέψουν τον κατακτητή τους και να ανακτήσουν την ελευθερία τους. Κάθε συμβιβασμός με τον τύραννο είναι παραίτηση από την θέληση της ελευθερίας , κατάντια και εξευτελισμός .Καλό για τους σκλάβους είναι ότι αποδυναμώνει τον εχθρό και ότι τους φέρνει κοντύτερα στην ελευθερία .
Μας διδάσκει ακόμα ο ένδοξος εκείνος αγώνας πως άμα ένα μέρος του λαού συνταχθεί με τον τύραννο πρέπει να αποκόπτεται από την ομάδα του έθνους με τη φωτιά και το τσεκούρι . Γιατί οι προσκυνημένοι σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους εχθρούς και τυράννους του λαού και του έθνους .
Τούτα τα διδάγματα αν αντλήσουμε από την μεγάλη επανάσταση του γένους μας θα μπορέσουμε να δώσουμε αγώνες νικηφόρους κατά των κατακτητών της πατρίδας μας και να πάρουμε πίσω τα σκλαβωμένα χώματα μας και την αυτονομία και αυτοδιάθεση μας .
Ζήτω το 1821
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ