Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Έξω οι κοινοτικοί μετανάστες και οι λαθρομετανάστες

Το πρόβλημα της ανεργίας και της φυγής των νέων από την Κύπρο θα εντείνεται εφόσον παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
Ολοένα και περισσότεροι μετανάστες από την Ε.Ε., θα συρρέουν στη Κύπρο με αποτέλεσμα να ρίχνουν τα μεροκάματα και να παίρνουν τις δουλειές των Κυπρίων , εξαναγκάζοντας τους να εγκαταλείπουν τη γη μας με τραγικές συνέπειες ένεκεν της τουρκικής κατοχής.
Η λύση του προβλήματος βρίσκεται στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στην επιστροφή σε εθνικό νόμισμα , στη βάση ενός νέου κρατικού τραπεζικού συστήματος που θα στηρίξει την παραγωγή της λαϊκής βάσης , την αγροτιά , την κτηνοτροφία , την οικογενειακή και μικρομεσαία επιχείρηση ,υπό την καθοδήγηση ενός υπουργείου ανάπτυξης και παραγωγής.
Όταν κρατήσουμε το ντόπιο εργατικό δυναμικό στη Κύπρο και εξαλείψουμε την ανεργία , τότε μπορούμε να θεσπίσουμε ένα πρόγραμμα εισαγωγής ξένων εργατών όπου τους χρειάζεται η παραγωγική διαδικασία , αλλά υπό την εποπτεία δρακόντειων νόμων που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργατών μας και της εθνικής κοινότητος.
Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη.
Έξω οι κοινοτικοί μετανάστες και οι λαθρομετανάστες .
Εργασία στους κύπριους και προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ
Ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής