Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Το Ε.Δ.Η.Κ. Δικαιώνεται στο εθνικό θέμα


Είναι γεγονός ελπιδοφόρο που βρίσκονται αρθρογράφοι όπως ο Κώστας Βενιζέλος στον “Φιλελεύθερο” που αναλύουν τα πράγματα στο εθνικό θέμα πάνω στην γραμμή του Ε.ΔΗ.Κ. και του προέδρου του Λουκά Σταύρου.( διαβάστετο άρθρο εδώ )
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές λέγαμε από παλιά πως η επιδίωξη λύσης πάνω στην αρχή του λεγόμενου ευρωπαϊκού κεκτημένου θα είναι μεγάλη παγίδα διότι το ευρωπαϊκό κεκτημένο δεν εφαρμόζεται ανάμεσα σε μιαν ελεύθερη επικράτεια ενός κράτους και στην κατεχόμενη επικράτεια του αλλά ανάμεσα σε κυρίαρχα και ανεξάρτητα κράτη.
Έτσι η επίκληση του ευρωπαϊκού κεκτημένου με το οποίο θησαύρισαν οι υποστηρικτές του από τους φόρους του λαού , οδηγεί κατευθείαν σε a priori αποδοχή του κατοχικού μορφώματος ως οργάνου που επέχει θέση νομίμου κρατικού μορφώματος.
Λέγαμε επίσης πως τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αναβαθμίσουν επιπρόσθετα το κατοχικό μόρφωμα και μάλιστα δημοσιεύσαμε και την αφίσα με τους Χριστόφια και Αναστασιάδη να συνοδεύονται από τον Εφιάλτη πάνω από τα ερείπια της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.
Τονίσαμε επίσης πως τα καραγκιοζλίκια του αρχιεπισκόπου με τα συλλείτουργα με τους ιμάμηδες ανοίγουν το δρόμο της αποδοχής του βιαστή και της συνεύρεσης του βιασμένου σε κοινό τραπέζι και γλέντι τρικούβερτο.
Επισημάναμε προσέτι πως η πρώτη αναγνώριση του ψευδοκράτους έγινε από τον οργανισμό ισλαμικής συνεργασίας ευθύς μετά την προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 2004 , ως απόδειξη της αναβάθμισης του ψευδοκράτους που επιτελέσθηκε με την προδοσία του Τάσσου Παπαδόπουλου και την πορνοπρεπή σιγή του κατεστημένου και της τότε βουλής των γραικύλων και των μειοδοτών.
Τέλος σας λέμε πως η μοναδική λύση είναι η επανατοποθέτηση του εθνικού προβλήματος ( κυπριακού) πάνω στο δίκαιο της αυτοθέσμισης – αυτοδιάθεσης - απελευθέρωσης.
Το συμπέρασμα είναι πως δεν έχουμε καιρό για χάσιμο και όσο πιο γρήγορα υιοθετηθούν οι προτάσεις του Ε.Δ.Η.Κ. , τόσο το καλύτερο για την πατρίδα μας. Αν οι προτάσεις του Ε.Δ.Η.Κ. , αποσιωπηθούν και συνεχίσει αυτή η κατάσταση της υποχώρησης ή της αντίδρασης χωρίς πρόταση , τότε η καταστροφή της Κύπρου θα είναι αναπόφευκτη.
Οι αγώνες χρειάζονται γνώση , τόλμη και παρρησία . Όσοι πιστοί ελάτε στο ΕΔΗΚ να πολεμήσουμε για μια Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Να στρατηγήσουμε και δρομολογήσουμε τον υπέρ της ελευθερίας αγώνα με συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέσεις .
Ειδεμή συνεχίστε να κλαίτε τη μοίρα σας μέχρι να γίνεται ραγιάδες και να δείτε τα παιδιά σας να λικνίζονται  στα χαρέμια των αγάδων και των νέων κοτζαμπάσηδων της ολιγαρχίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ