Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Ανακοίνωση για την λιτανεία στην σκλαβωμένη Αμμόχωστο

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ καταδικάζει ως πράξη υποταγής στο τούρκο κατακτητή τις λιτανείες και τα καραγκιοζλίκια των παπάδων και πολιτικών του προδοτικού κατεστημένου με τους μουφτήδες , υπό την σκιά της τουρκικής ξιφολόγχης και τις αναφορές στη “δημοκρατία της Βορείου Κύπρου” .
Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι αφελληνισμένοι ρωμιοί είναι αποφασισμένοι να συμβιώσουν με την κατοχή και να παραδώσουν την γη των Ελλήνων στους κτηνοτούρκους κατακτητές.
Εμείς οι Έλληνες , πιστοί στους πατέρες μας και στους θεούς μας , δεν παραδίδουμε ούτε μια χούφτα χώμα στους κατακτητές και κηρύττουμε αγώνα ανυποχώρητο ενάντια σε αυτούς και στους τουρκοπροσκυνημένους γραικύλους.
Η στρατηγική της απελευθέρωσης πάνω στη γραμμή της αυτοθέσμισης – απελευθέρωσης και αυτοδιάθεσης που θα οδηγήσει στην ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα είναι η μόνη εθνική επιλογή.
Στη σκλαβωμένη Σαλαμίνα και στη Κερύνεια μας θα μπούμε μια μέρα με τα πολυβόλα για να υψώσουμε την ελληνική σημαία και το λάβαρο του μαιανδρικού σταυρού.
Υπέρ πάντων η Ελλάς.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ