Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Από την κυπριακή δημοκρατία στο νέο-οθωμανικό μόρφωμα

Η λύση – διάλυση που θέλουν να μας επιβάλουν οι Αμερικανοί αποτελεί μετεξέλιξη του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα νέο κατακτητικό σύνταγμα που οι βασικές αρχές του δεν θα μπορούν να αναθεωρηθούν από τον λαό .
Έτσι θα ευνοούνται εσαεί μόνο οι ολιγαρχικές ομάδες των “τουρκοκυπρίων” και των “ελληνοκυπρίων” , των μουλάδων και των παπάδων σε μια νέα πολυσύνθετη τραπεζοκρατία στην οποία θα συμμετέχει κυριαρχικά η Τουρκία.

Θα δημιουργηθεί με λίγα λόγια ένα νεο-οθωμανικό μόρφωμα που θα στηρίζεται στη συναίνεση της ολιγαρχίας και στην καταπίεση της παραγωγικής βάσης του λαού και στα δύο κρατίδια .
Η λύση -διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας ανοίγει το δρόμο στον νέο-οθωμανισμό και στην σύμπραξη της τοπικής ολιγαρχίας με τους τούρκους επικυρίαρχους.
Τα συμφέροντα της ληστρικής γραβατοφόρας και ρασοφόρας ολιγαρχίας φαίνεται πως για κάποιο διάστημα θα εξασφαλιστούν από το νέο κατακτητικό σύνταγμα. Αυτός είναι και ο λόγος που η ολιγαρχία πιέζει για λύση και η εκκλησία τηρεί σιγή ιχθύος.
Οι ολιγάρχες θέλουν να μετατρέψουν τον κυπριακό ελληνισμό σε μάζα σκυφτών ραγιάδων για να περνούν αυτοί πλουσιοπάροχα σε κοινά τραπέζια και κρεβάτια με τους κατακτητές.
Από την κατάσταση αυτή δεν θα ωφεληθούν ούτε τα λαϊκά στρώματα των “τουρκοκυπρίων” αλλά θα έχουν την ίδια τύχη με τους Έλληνες.
Ας σημειωθεί πως μια τέτοια κατάσταση θα εξαναγκάσει τον πληθυσμό και κυρίως την νεολαία να εγκαταλείψει τάχιστα την Κύπρο , η οποία στη συνέχεια θα εποικιστεί από τούρκους εξ ανατολίας και από λοιπούς ασιάτες και αφρικανούς μετανάστες .
Όσοι μείνουν στην Κύπρο θα αρπαχτούν γύρω από το ράσο των παπάδων και θα γίνουν τουρκοχριστιανοί.
Αν θέλετε να δείτε τη πατρίδα σε αυτή την δυστυχία ακολουθείστε τον Αναστασιάδη και τους ρασοφόρους που ρούφηξαν τη γλώσσα τους μπροστά σε όσα αισχρά συμβαίνουν.
Η πατρίδα θα σωθεί με αγώνα κατά της ρυπαρής ληστρικής ολιγαρχίας και της κατοχής.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ