Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Γροθιά στους νέους λινοπάμπακους

Με την δήλωση Λακκοτρύπη ότι “ οι προοπτικές ανοίγονται διάπλατα” μετά την λύση , για μεταφορά του φυσικού αερίου μέσω αγωγού στην Τουρκία , αποκαλύπτεται ξεκάθαρα η επιλογή της κυβέρνησης Αναστασιάδη και των υποστηρικτών της ( ΔΗΣΥ , ΑΚΕΛ , ΕΚΚΛΗΣΙΑ ) για τουρκοποίηση της Κύπρου.

Το πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο που πρόδωσε τον αγώνα της ΕΟΚΑ κατόρθωσε μέσα σε 54 χρόνια να καλλιεργήσει φιλοτουρκική συνείδηση και να ανοίξει προοπτικές για μετατροπή της Κύπρου σε τουρκική επαρχία.


Αν δεν δούμε πως κάτω από το σχέδιο λύσης και επανένωσης υπάρχει μια ηγετική ομάδα συνειδησιακά εκτουρκισμένη , που στην ουσία πρόκειται περί ενός νέου κύματος λινοπάμπακων , δεν θα βρούμε τρόπους να ανασχέσουμε τις αρνητικές εξελίξεις.

Η δεύτερη γενιά λινοπάπμακων οδηγεί την Κύπρο στην επικράτεια της τουρκίας. Αυτή η δεύτερη λινοπαπμακίαση εντοπίζεται στην μεγαλοαστική τάξη , στην ολιγαρχία του πλούτου , στους τραπεζίτες , στις ξενοκίνητες συμμορίτικες ηγεσίες , στην διοικούσα εκκλησία .

Στους νέους λινοπάμπακους οφείλουν να υψώσουν χαλύβδινη αντίσταση οι λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις με αγώνα εθνικό και κοινωνικό.
Γροθιά στους νέους λινοπάμπακους.

ΚΑΤΩ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ