Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κομματοκρατία και πλουτοκρατία συγκρούονται για τους ημικρατικούς

Το Ε.ΔΗ.Κ. , ως πολιτική έκφραση του ευρύτερου εθνικοκοινωνικού κινήματος τάσσεται υπέρ της κοινωνικοποίησης των ημικρατικών οργανισμών σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού , εξαιρουμένων των φυσικών μονοπωλίων που πρέπει να ανήκουν στο κράτος και όχι να παραδίδονται στους κομματικούς μηχανισμούς.
Αν παραμείνει η κατάσταση των ημικρατικών οργανισμών ως έχει ή αν περάσει στα χέρια των ολίγων μέσω της λεγόμενης ιδιωτικοποίησης , το αποτέλεσμα για το λαό θα είναι το ίδιο . Διότι και στις δύο περιπτώσεις θα καταληστεύεται ανελέητα.

Εμείς δεν έχουμε την πολιτική δύναμη να εφαρμόσουμε την δική μας πολιτική . Συνεπώς εκείνο που θεωρούμε συμφέρον για τον λαό είναι να υπάρξουν καταστάσεις σύγκρουσης ανάμεσα στη κυβέρνηση Αναστασιάδη και στα κομματικά τσιφλίκια των ημικρατικών που στο βάθος είναι σύγκρουση ανάμεσα στην ολιγαρχίατου πλούτου και στους μανδαρίνους τηςκομματοκρατίας που υποβαστάζουν το αίσχος του κυπριακού κατεστημένου .
Η παραγωγική βάση της κοινωνίας σε αυτή τη σύγκρουση οφείλει να μην στηρίξει κανένα αλλά να επιδιώξει την συντριβή και των δύο.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ