Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΔΗΚ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Πολίτες
Το πολιτικό κατεστημένο που συντηρεί το αίσχος του σοσιαλκαπιταλισμού που κρατεί σε διαρκή καχεξία την οικονομία της πατρίδος μας και ταυτόχρονα απεργάζεται τη παράδοση της στους τούρκους κατακτητές μέσω του δεύτερου κατακτητικού συντάγματος, που ετοιμάζουν σε συνεργασία με τους βιαστές της γης μας, το οποίο θα φέρει το όνομα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , αυτό το προδοτικό και τυραννικό πολιτικό κατεστημένο που συνεπικουρείται από την εκκλησία, δεν κλονίζεται με κούφια συνθήματα και λεονταρισμούς , με συμβιβασμένους «πατριωτισμούς» και εθνικοφρονίστικες φιέστες και πασαρέλες.
Το πολιτικό κατεστημένο θα κτυπηθεί μόνο με ένα τρόπο. Με πολιτική δράση που θα περάσει στο λαό την ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού , το επαναστατικό όραμα μιας νέας πολιτειακής δομής, μέσα από θέσεις και προτάσεις συγκεκριμένες, που θα αφορούν στα προβλήματα του λαού και θα διανοίγουν τη προοπτική ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος.
Η σχέση μας με το κατεστημένο είναι σχέση κάθετης και απόλυτης σύγκρουσης , ασυμβίβαστης , ανειρήνευτης , ανυποχώρητης .
Η κάθοδος μας στις βουλευτικές εκλογές με δύο ανεξάρτητους υποψηφίους στη Λεμεσό τον Λουκά Σταύρου και Αντώνη Πιερίδη , αποτελεί την πολιτική έναρξη αυτής της σύγκρουσης , η διάρκεια της οποίας δεν οριοθετείται από εκλογικά αποτελέσματα , αλλά υπόσχεται να παραμείνει ζώσα ακόμα και μέσα από ερείπια και κατατρεγμούς , εκτεινόμενη στο μέλλον ως ΙΔΕΑ και ΚΑΘΗΚΟΝ.
Εκείνο που ζητούμε από αυτές τις εκλογές είναι να συγκεντρώσουμε ,γύρω από αυτή τη ξεκάθαρη εθνικιστική ιδεολογικο-πολιτική πρόταση ,όλους εκείνους τους πολίτες που η απέχθεια τους προς το κατεστημένο δεν θα περιπέσει στην αδράνεια αλλά στην επαναστατική δράση.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα είναι η μοναδική ασυμβίβαστη επαναστατική επιλογή.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ