Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ

Η είδηση ότι η νέα εθνική κυβέρνηση της Σκωτίας θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της χώρας από την Βρετανική τυραννία μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο αγώνας για ανεξαρτησία της Σκωτίας είναι αλληλένδετος με τον αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου για οριστική απελευθέρωση από τους Άγγλους κατακτητές που είναι το δεξί χέρι του Σιωνισμού. 

Με την ευκαιρία δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας προς το φερόμενο ως εθνικιστικό British National Party (BNP) το οποίο αντιτίθεται στην εθνική ανεξαρτησία της Σκωτίας και υποστηρίζεται από την Ελληνική ακροδεξιά που εμφανίζεται στις φιέστες της με το προσωπείο του εθνικισμού ενώ είναι ένας παπαδόσχημος υπερσυντηριτισμός ενάντια στα εθνικά λαϊκά δίκαια. 
Καλά κάνουν οι ακροδεξιοί μαζί με το BNP να φροντίζουν για το πουδράρισμα της Εγγλέζας βασίλισσας και να μην μας παριστάνουν τους εθνικιστές.

Η ψεύτικη "Βρετανική" ταυτότητα που θέλει να επιβάλει η Αγγλία εις βάρος των υπολοίπων εθνών αποτελεί προσπάθεια μηδενισμού της εθνικής ταυτότητας των Σκώτων, των Ουαλών και των Ιρλανδών. Η Βρετανική ταυτότητα επεβλήθη στα έθνη με την συνδρομή των παλαιών φεουδαρχών και σήμερα στηρίζεται από την πλουτοκρατία.

Η διεκδίκηση της εθνικής ταυτότητας και της ανεξαρτησίας είναι αλληλένδετη με τον πόλεμο κατά της πλουτοκρατίας και την υπεράσπιση των εθνικών λαϊκών δικαίων.

Ζήτω η ανεξαρτησία της Σκωτίας.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ