Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Συμπολίτες
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας είναι η τουρκική και αγγλική κατοχή.
Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από το γεγονός ότι στο πηδάλιο της εξουσίας βρίσκεται ένα κατεστημένο ενδοτικό , προσκυνημένο και προδοτικό. Πρόκειται για ένα αγγλόδουλο εκκλησιαστικοπολιτικό κατεστημένο που καταπρόδωσε τον αγώνα της ΕΟΚΑ και συνεργάστηκε με τους κατακτητές, στην επιβολή του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης που αναγόρευε την τουρκοκυπριακή μειονότητα σε κοινότητα υπέρμετρων δικαιωμάτων, για να καταλήξει σήμερα στο αίσχος της πολιτικής ισότητας μέσα από τη διαίρεση του λαού σε δύο εκλογικά σώματα που το 2004 κατήλθαν σε ξεχωριστά δημοψηφίσματα επιτρέποντας μάλιστα σε αυτό το απεχθές δημοψήφισμα , την συμμετοχή των εποίκων. Αυτή η πράξη είναι εσχάτη προδοσία την οποία επιχειρούν και οι τωρινοί κρατούντες να επαναλάβουν .
Προειδοποιούμε τους κυβερνόντες αλλά και το λαό πως εάν επαναληφθεί στις παρούσες συνθήκες , όπου η Κύπρος ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το προδοτικό και κατάπτυστο διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων, θα κατοχυρώσει δύο λαούς και δύο ισότιμα κρατικά ή πολιτειακά μορφώματα, υποβιβάζοντας ανεπανόρθωτα την κυπριακή δημοκρατία.
Το προσκυνημένο κατεστημένο γνωρίζει πολύ καλά τα αποτελέσματα αυτής της προδοσίας και προσπαθεί να την περάσει με το πιο ύπουλο τρόπο. Ακόμα και αυτοί που φαινομενικά σκίζουν τα ιμάτια τους κατά της ομοσπονδίας τηρούν ένοχη σιγή και διατείνονται ότι θα είναι αρκετό ένα δεύτερο ΟΧΙ σε ένα επικείμενο δημοψήφισμα για να αποτρέψει την διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κάτω από τα πατριδοκάπηλα συνθήματα ενός δεύτερου ΟΧΙ θα περιτυλίξουν σε παγερά σάβανα τον κυπριακό ελληνισμό. Ένας πένθιμος ουρανός θα σκεπάζει για πάντα την ωραία πατρίδα μας.
Σε αυτά τα καταστροφικά σχέδια έχουμε χρέος να αντιτάξουμε την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. Τίποτα δεν χάνεται , όλα ανακτώνται εάν η ψυχή του λαού παραμείνει όρθια στις επάλξεις . Αν αντιτάξουμε σε αυτό τον ραγιαδίστικο συρφετό που ξεπουλά τη πατρίδα μας και συρρικνώνει ολόκληρο το έθνος μια ρωμαλέα πολιτική βούληση θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα και να διανοίξουμε μια προοπτική ελπίδας για την ανάκτηση των σκλαβωμένων εδαφών μας και την εγκαθίδρυση μιας αληθινής δημοκρατίας όπου ολόκληρος ο λαός θα θεσμίσει το ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ αποτινάζοντας όλα εκείνα τα διαιρετικά στοιχεία του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και των συνθηκών εγγυήσεως και συμμαχίας.
Είμαστε το μόνο κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση που το σύνταγμα του δεν γεννήθηκε από τη βούληση του λαού του αλλά από τους κατακτητές και δημίους του . Σε ένα πολιτισμένο κόσμο δικαιούμαστε την ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΖΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αποτελεί και την πρωταρχική πράξη της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ.
Η δημοκρατία και αυτοδιάθεση είναι η μοναδική λύση . Αντίθετα, η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία είναι η κατάλυση των αρχών της δημοκρατίας, είναι η μετάβαση από το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που ενσωματώνει επιπλέον τους πολιτικούς στόχους της τουρκικής εισβολής.
Αντισταθείτε σε αυτή τη νέα προδοσία. Διεκδικείστε μια Κύπρο ελεύθερη , δημοκρατική και ελληνική .
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ
Ανεξάρτητος υποψήφιος Λεμεσού