Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΕΝΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ


Λύση με ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ και ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ετοίμαζε το εκκλησιαστικοπολιτικό κατεστημένο από το 1972.
Αυτό αποκάλυψε η εφημερίδα «γνώμη»( δες εδω και εδω ) βγάζοντας στη δημοσιότητα έγγραφο του «εθνικού συμβουλίου» του 2008 , που φέρει τον Τάσσο Παπαδόπουλο να λέει ότι η πρόταση της εκ περιτροπής προεδρίας τέθηκε από τον ίδιο στο παζάρι των συνομιλιών από το 1972.
Αυτά συζητούσαν τότε οι μεγάλοι ηγέτες στα κλειστά δωμάτια των συνομιλιών χωρίς ο λαός να γνωρίζει το παραμικρό.
Αφού είχαν διαλύσει την άμυνα του νησιού συμβάλλοντας στην αποχώρηση της ελληνικής μεραρχίας μαζί με την χούντα , έπεσαν με τα μούτρα στη προώθηση και επιβολή τουρκοσυνεταιριστικής λύσης. Μοναδική αντίσταση στα σχέδια τους ήταν ο Διγενή που ζητούσε εγκατάλειψη της υποχώρησης , ενίσχυση της άμυνας και στρατηγική της αυτοδιάθεσης.
Η γραμμή του εκκλησιαστικοπολιτικού κατεστημένου δεν άλλαξε από τότε. Τουναντίον ενισχύθηκε από περισσότερο ενδοτισμό και έγινε πιο δόλια στην εφαρμογή των σχεδίων του.
Η συμβολή του κατεστημένου στην εκπόνηση του σχεδίου Ανάν, η αποδοχή του να τεθεί αυτό το αίσχος σε δημοψήφισμα , το διπλό δημοψήφισμα, η συμμετοχή των εποίκων στο δημοψήφισμα ως να ήσαν νόμιμοι πολίτες , το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , η ενδοτική ορολογία, οι μειοδοτικές προτάσεις Χριστόφια , καταδεικνύουν την αντεθνική φύση του εν λόγω κατεστημένου από τον καιρό που ανέλαβε την διακυβέρνηση αυτού του τόπου.
Το ερώτημα που μένει , ύστερα και από αυτές τις αποκαλύψεις είναι, τι άλλα δόλια και σκοτεινά τεκταίνονται εν αγνοία του λαού , τι άλλα συμφωνούνται από τους διαχειριστές της εξουσίας και τα κλειστά κυκλώματα των κομματικών τους ηγεσιών;;
Το κονκλάβιο των ενδοτικών ηγετίσκων δεν συγκαταλέγεται στις ημέτερες δυνάμεις αλλά στις δυνάμεις των εχθρών και κατακτητών της γης μας. Αν το καταλάβουμε αυτό τότε έχουμε κερδίσει μια μάχη.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ