Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΕΔΗΚ: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα εγκαινίασε χθες τη προεκλογική του εξόρμηση προς το λαό. Πρώτη επίσκεψη έγινε στο χωριό Ακρωτήρι. Η επιλογή αυτή  έχει και συμβολικό χαρακτήρα διότι  η περιοχή στην οποία υπάγεται το Ακρωτήρι βρίσκεται κάτω από αγγλικό ζυγό  ως χώρος που βρίσκεται πέριξ των κατοχικών αγγλικών βάσεων.
Εκεί διανεμήθηκε το φυλλάδιο μας ( δες εδώ ) αφού έγινε πρώτα ένας πρόλογος από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Λουκά Σταύρου. Ακολούθησε μακρά συζήτηση με τους παρευρισκομένους πάνω στα κυριότερα θέματα όπως , της αγγλοτουρκικής κατοχής ,της εναντίωσης στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που στην ουσία είναι ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που θα μας επιβάλουν οι κατακτητές και οι προσκυνημένοι,  της έλλειψης δημοκρατίας , της ληστρικής πλουτοκρατίας ,της λαθρομετανάστευσης , της ανισότητας ανάμεσα στον εργάτη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα , στο δίκτυο διαφθοράς που περιπλέκει πολιτικές ηγεσίες και κόμματα , στρατό , αστυνομία , δημόσια διοίκηση και υπόκοσμο. Ιδιαίτερη αίσθηση και αποδοχή είχε η πρόταση του κόμματος μας για καταπολέμηση της διαφθοράς  με την εφαρμογή της ποινής της δήμευσης περιουσιών των ενόχων και της ισόβιας εξορίας μετά την έκτιση της παραδειγματικής φυλάκισης τους. Να πεινάσουν αυτοί και οι φαμίλιες τους ,  να διασυρθούν κα να εξευτελιστούν για να καταλάβουν πως αυτός ο λαός αφυπνίζεται και θα επιβάλει ως κυρίαρχη δύναμη τη τάξη  και το ήθος.
Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο οίκημα λαϊκών αριστερών οργανώσεων στο Κολόσσι. Εκεί έγινε ευρεία συζήτηση στο θέμα της λαθρομετανάστευσης . Άπαντες οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν μαζί μας ότι οι λαθρομετανάστες αρπάζουν το ψωμί της εργατιάς , αδειάζουν τα συνταξιοδοτικά ταμεία , διογκώνουν την ανεργία και συρρικνώνουν τα δίκαια των εργατών που αναγκάζονται να πουλούν την εργατική τους δύναμη στα εξευτελιστικά επίπεδα των λαθρομεταναστών. Στο χώρο αυτό ο πρόεδρος του κόμματος κατήγγειλε την δήθεν «λαϊκή» κυβέρνηση Χριστόφια , ότι συμμάχησε με την πιο σκληρή βάση του καπιταλισμού , το ληστρικό παρασιτικό τραπεζικό κεφάλαιο. Τέθηκε επίσης το ζήτημα του λαϊκού δικαιώματος για εθνικοποιήσεις συσσωρευμένου πλούτου που εκτός των οικονομικών προβλημάτων που παράγει , παράγει εξουσία που  καταλύει την λαϊκή κυριαρχία . Έτσι η δημοκρατία μετατρέπεται σε πλουτοκρατία  η οποία ως αλληλένδετη με τη διαφθορά εξελίσσεται σε στυγνή τυραννία των φαύλων.
Τα φράγματα που διαχωρίζουν το λαό σε δεξιά και αριστερά άρχισαν να πέφτουν και ο λαός να καταλαβαίνει πως πρέπει να ενωθεί για να αντιμετωπίσει την κατοχή , τη πλουτοκρατία , τη  φαυλοκρατία και τη σωρεία των προβλημάτων που τον ταλανίζουν  . Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα σπέρνει το σπόρο της απελευθέρωσης , της λαϊκής ενότητας  και της λαϊκής εξέγερσης στα λαϊκά στρώματα . Ο σπόρος τούτος σύντομα θα καρπίσει και θα γίνει οργή και ιαχή πολέμου ενάντια στη κατοχή και τη τυραννία.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ