Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Η αδιαφορία του κράτους προς αντιμετώπιση της ακατάσχετης εισόδου λαθρομεταναστών στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας , εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένη στρατηγική . Αφήνοντας τη λαϊκή αντίδραση να ξεχειλίσει , ετοιμάζουν παράλληλα μέσα από μηχανισμούς ελεγχόμενους και χρηματοδοτούμενους από το κράτος ένα επιθετικό μέτωπο που θα αποτελείται από αριστεριστές πάσης φύσεως και αποχρώσεως, αναρχικούς , μαρξιστές , τουρκόφρονες , τουρκοκύπριους και τέλος λαθρομετανάστες. Το επιθετικό αυτό μέτωπο έχει ως μοναδικό σκοπό να δράσει σε μια κατευθυνόμενη από όλες τις πλευρές σύγκρουση , με κεντρικό στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το κυρίαρχο πρόβλημα της πατρίδος μας που είναι η τουρκική κατοχή και οι υποχωρήσεις που συντελούνται αυτή τη περίοδο , εν αγνοία του λαού. Όταν κάποιοι θα κλείνουν το κυπριακό με τον χειρότερο τρόπο , ο λαός θα κτυπιέται στους δρόμους για τους λαθρομετανάστες και με τους λαθρομετανάστες .Ας προσέξουν οι υποκινητές των εκδηλώσεων αποπροσανατολισμού και από τις δύο πλευρές . Το εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα καλεί το λαό να απέχει από αυτή τη στημένη σύγκρουση , εν γνώσει και των δύο αντιτιθέμενων πλευρών. Δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι των εχθρών της πατρίδος , δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα που μας έχουν στήσει.
Το τεράστιο ομολογουμένως πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι υποχρεωμένο να το λύσει το κράτος με τη δύναμη που διαθέτει. Κανένας δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις δυνάμεις ασφαλείας ούτε να αναλάβει αυτοβούλως το βάρος της πολιτικής ευθύνης. Αστυνομία και στρατός οφείλουν να προστατεύσουν το κυπριακό λαό από την λαθρομετανάστευση , μαζεύοντας τους με επιχειρήσεις σκούπα και διώχνοντας τους πάραυτα από τη Κύπρο. Επιβάλλεται επίσης η καταγγελία της Αγγλίας και των κατοχικών αγγλικών βάσεων , στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, για υπόσκαψη της ασφάλειας της κυπριακής δημοκρατίας και προετοιμασία αποσταθεροποίησης , εφόσον επιτρέπει από την περιοχή που ελέγχει πέριξ των βάσεων Δεκελείας , την είσοδο λαθρομεταναστών από τη κατεχόμενη επικράτεια της Κ.Δ. Επειδή δε ο μεγαλύτερος όγκος λαθρομεταναστών εισέρχεται από την εν λόγω περιοχή , επιβάλλεται η άμεση λήψη μέτρων ασφαλείας από τον στρατό και την αστυνομία , ταυτόχρονα δε να τεθεί το αίτημα της παράδοσης των περιοχών πέριξ των στρατιωτικών εγκαταστάσεων των βάσεων , στη Κυπριακή Δημοκρατία. Οι άγγλοι πρέπει να αντιμετωπιστούν ως εχθροί της ασφάλειας και της ελευθερίας της Κύπρου .
Να κτυπηθεί επίσης η άλλη αιτία παραμονής των λαθρομεταναστών στο τόπο μας, που είναι η εκμετάλλευση της ανασφάλιστης και παράνομης εργασίας . Εμείς ζητούμε το κλείσιμο των επιχειρήσεων που εργοδοτούν λαθρομετανάστες . Από αυτή τη παρανομία εκτός του ότι πέφτει στην ανεργία ο νόμιμος πολίτης και εργάτης , εκτός του ότι ψαλιδίζονται τα κεκτημένα δικαιώματα της εργατιάς , αδειάζουν τα ασφαλιστικά ταμεία σε σημείο που να αναγγέλλεται από τώρα πως κάποιες ηλικίες δεν θα πάρουν σύνταξη. Αυτό το άκρως καταστροφικό αντεργατικό φαινόμενο , εκτυλίσσεται κάτω από την ανοχή και την υποστήριξη μιας κυβέρνησης που υποτίθεται κόπτεται για τα δικαιώματα των εργατών.
Η λύση του λαθρομεταναστευτικού θα δοθεί μέσα από σκληρή αντιπολίτευση στους κυβερνόντες και την εναντίωση στα μικροαστικά και πλουτοκρατικά συμφέροντα που εκμεταλλεύονται την παράνομη και ανασφάλιστη εργασία .Λύση υπάρχει στο πρόβλημα και το κράτος οφείλει να την επιβάλει.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ