Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Η Ελλάδα σημαδεύτηκε από τη χούντα αλλά και από την λεγόμενη αντίσταση. Αυτά είναι τα δύο μεγάλα κακά που έπεσαν πάνω στον ελληνισμό. Η χούντα πούλησε τη Κύπρο , σήκωσε τη μεραρχία από την ελληνική μεγαλόνησο και την άφησε ανυπεράσπιστη στις ορέξεις των τούρκων και των άγγλων. Το πραξικόπημα που ακολούθησε της ανάκλησης της μεραρχίας ήταν μια κατάφορη προδοσία και πράξη απροσμέτρητης εγκληματικής ανευθυνότητας. Απορώ πως υπάρχουν «εθνικιστές» οι οποίοι επαινούν ακόμη τη χούντα και επαναλαμβάνουν όπως ο ανεκδιήγητος Καρατζαφέρης το αισχρό εκείνο σύνθημα της τυραννίας « Ελλάς Ελλήνων χριστιανών».
Από την άλλη πλευρά , η Αντίσταση. Ένας αισχρός λαϊκισμός , ένας επαίσχυντος πολιτικαντισμός , ένας κενός ιδεολογισμός που ξεθεμέλιωσε την Ελλάδα σε όλους τους τομείς της ισχύος της , στην οικονομία , στη παιδεία , στο στρατό , στη δημόσια διοίκηση και παρέδωσε το έθνος στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους , στην διαφθορά του κομματισμού που κατάργησε τη λαϊκή θέληση και τη λαϊκή εκπροσώπηση. Η αντίσταση κατά της χούντας εξελίχθηκε στην ολέθρια μεταπολίτευση αρχίζοντας από το προδοτικό «Η Κύπρος κείται μακράν» για να καταλήξει στη παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.
Το δίδαγμα για μας τους εθνικιστές : Καταδίκη της χούντας και της μεταπολίτευσης. Καταδίκη της αστικής δημοκρατίας-πλουτοκρατίας και διεκδίκηση μιας εθνικής λαϊκής δημοκρατίας που θα απαλλοτριώσει τους απαλλοτριωτές του πλούτου και της πολιτικής βούλησης του λαού .Για μια Ελλάδα που θα ξαναβρεί τις ρίζες της στη προκλασική και κλασσική ελληνική παιδεία για να ενδυναμώσει τις αναζητήσεις στη τεχνολογία , τη τέχνη και την επιστήμη. Για μια Ελλάδα που θα ξαναδώσει το πλούτο στο λαό της και την ισχύ στο στρατό της .Για μια Ελλάδα που θα διεκδικήσει τα σκλαβωμένα χώματα της στη Κύπρο , στη Βόρειο Ήπειρο , στο Μοναστήριο, στην Ανατολική Ρωμυλία , στο Πόντο και την Ιωνία μέσα από ένα αυτοκρατορικό κοσμικό κράτος που θα θέσει ως υπέρτατη αξία του την εσωτερική ελευθερία και την πραγμάτωση της σε πολιτισμό.
Είναι καιρός να ενταφιαστούν τα πτώματα , τα ιδεολογήματα και οι πρακτικές που γέννησε η χούντα και η μεταπολίτευση και να πορευθούμε σε μια νέα Ελλάδα αναγεννημένη μέσα από τον πολιτισμό της και την αιώνια δόξα της .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ