Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Όλοι γνωρίζουμε από τα ΜΜΕ τις διάφορες θεωρίες των οικολόγων περί υπερθέρμανσης του πλανήτη από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και συγκεκριμένα από την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα. Παρατηρούμε επίσης το μεγάλο ενδιαφέρον των κυβερνήσεων του καπιταλισμού σε αυτά τα ζητήματα ως και την στροφή προς μια λεγόμενη "πράσινη" παραγωγή και ανάπτυξη που στην ουσία είναι μια ανανέωση του εμπορικού κύκλου και των τραπεζών σε παγκόσμιο επίπεδο.Παρατηρούμε επίσης μια υπερβάλλουσα προσπάθεια διατήρησης διαφόρων νερόφιδων, σκαθαριών, σκουληκιών που φτάνει σε σημεία παροξυσμού και υστερίας ενώ την ίδια στιγμή καθυβρίζεται η αξία του έθνους και της φυλής.
Στην Κυπριακή πραγματικότητα δεν είναι λίγες φορές που ακούσαμε τους "οικολόγους" να καταφέρονται  εναντίον του εθνικισμού. Όλα δείχνουν πως η οικολογία είναι ένα πολιτικό κίνημα που παρήγαγε ο καπιταλισμός για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα.
Εμείς θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί γι' αυτό και παραθέτουμε την αντίθετη προς την "οικολογία" άποψη που την καταγγέλλει ως αντιεπιστημονική.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ