Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σύγκρουση με το ΑΚΕΛ (αριστερός βραχίωνας της τραπεζοκρατίας)


Κύπριε εργαζόμενε
το εθνομηδενιστικό ΑΚΕΛ έριξε  δισεκατομμύρια στις μαύρες τρύπες των τραπεζιτών αρπάζοντας τα από τον μόχθο του λαού τον οποίο φόρτωσε με δυσβάσταχτα χρέη.
Με την στήριξη που παρείχε στο τραπεζοκρατικό σύστημα διέλυσε την λαϊκή παραγωγική βάση και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , αφήνοντας τες εκτεθειμένες στις τράπεζες που ετοιμάζονται μετά τις εκλογές να αρπάξουν τις περιουσίες του λαού.

Το ΑΚΕΛ στήριξε επίσης τον ξένο μετανάστη εργάτη που άρπαξε την εργασία του κύπριου και έριξε τα μεροκάματα σε επίπεδο πείνας κατεδαφίζοντας τα δικαιώματα των εργατών.
Το εθνομηδενιστικό ΑΚΕΛ φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης για την ανεργία και την φυγή των νέων μας  από την Κύπρο και για την αντικατάσταση του εθνικού γηγενούς πληθυσμού από ξένους ασιάτες , βαλκάνιους , αφρικανούς και λοιπούς.
Το ΑΚΕΛ μαζί με τις αναρχοσυμμορίες που εκτρέφει στα υπόγεια του είναι ο αριστερός βραχίονας της τανάλιας που μαζί με τον δεξιό βραχίωνα του συστήματος συνθλίβουν την λαϊκή παραγωγική βάση και υποτάσσουν την κοινωνία στην ταξική τυραννία της ολιγαρχίας των τραπεζιτών και των πολιτικών υποστυλωμάτων τους.
Το ΑΚΕΛ πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μια αντιλαϊκή δύναμη.
Καλούμε τις δυνάμεις της εργασίας να στηρίξουν το εθνικοκοινωνικό ΕΔΗΚ για να πραγματοποιήσουμε ολοκληρωτική σύγκρουση με την εθνομηδενιστική αριστερά.
Καμιά ανοχή στην ακελική αριστερή πτέρυγα του τυραννικού ολιγαρχικού συστήματος.
Νυστέρι στη λέπρα.  

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ